• Haberler
  • Ekonomi
  • PTT'den başvuran herkese 50 bin TL destek! İşte tüm detaylar...

PTT'den başvuran herkese 50 bin TL destek! İşte tüm detaylar...

PTT üzerinden yapılacağı açıklanan destek ödemelerinin verilmesine başladı. Buna göre, kimlik kartıyla gidenlere tam 50.000 TL ödeme yapılacak. Yarın 09.00'da başvuru şansını kaçırmayın. Kimler başvurabilir? İşte tüm detaylar...

PTT destek ödemeleri devam ediyor. AktifBank işbirliği ile uzun süreden beri banka şubesi gibi çalışan PTT, başvuru yapanlara nakit destek sağlayacak. Düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası sunan PTT, 50.000 TL’ye varan ödeme yapıyor. Tek yapmanız gereken yarın sabah başvuru yapmak. TC kimlikle düşük faizli kredi şartları ve detaylar da netleşti. İşte nakit ihtiyacı olanlara müjdeli haberin detayları…

Türkiye’de giderek büyüyen ekonomik kriz nedeniyle vatandaşın acil nakit ihtiyacı her geçen gün artıyor. Bu durumda da çözüm banka kredileri oluyor. Son dönemlerde Aktifbank ile iyi bir işbirliği içinde olan PTT’de nakit paraya sıkışanlar için hızlı ve kolay kredi imkanları ile nakit destek sağlıyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar için PTT’den yeni bir ödeme müjdesi daha geldi. Başvuru yapanlara tam 50.000 TL’lik düşük faizli kredi desteği verilecek. PTT düşük faizli kredi şartları da belli oldu. Yarın 09.00’da başvurular başlıyor. İşte düşük faizli PTT kredisi şartları ve detaylar…

İHTİYAÇ DUYANLARA HIZLI NAKİT
Kredi çekmek isteyen vatandaşlar, Türkiye genelindeki bankaların yüksek faiz oranları ve sıkı kredi koşulları nedeniyle zorluklarla karşılaşıyorlar. İhtiyaçlarını karşılamak için kredi talep eden pek çok kişi, istedikleri miktarı alamamakta ve bankalar tarafından da olumsuz yanıtlarla karşılaşmaktadır. Ancak, PTT (Türkiye Posta ve Telgraf Teşkilatı) bu soruna bir çözüm sunmak amacıyla kredi konusundaki yenilikler arasına katıldı. PTT'nin yeni kredi kampanyası, müşteri sayısını artırırken, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kolaylık sağlamaktadır.

KİMLİKLE BAŞVURMAK YETERLİ
PTT'nin sunduğu kredi kampanyasıyla herkese 50.000 TL kredi verileceği duyuruldu. Bu kampanya, PTT'nin N Kolay ile ortak çalışması sayesinde hayata geçirilmiştir. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, PTT'den alacakları krediyle finansal sıkıntılarını çözebilme imkanına sahip oluyorlar. Kampanya, PTT'nin Aktifbank ile anlaşması çerçevesinde yürütülmekte olup, kredi başvuruları Aktifbank web sitesi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

PTT tarafından açıklanan detaylara göre, her vatandaşa 50.000 TL kredi verilecektir. Bu kredi tutarı, 36 aya kadar taksitlendirilebilecektir ve aylık ödeme miktarı 3566 TL olacaktır. Kredi talebinde bulunan vatandaşlar, bu tutarı 36 ay boyunca ödeyerek finansal yükü hafifletebileceklerdir. Toplam geri ödeme tutarı ise 128.376 TL olarak belirlenmiştir. Diğer bankaların yüksek faiz oranları ve geri ödeme tutarları nedeniyle zorlanan vatandaşlar için bu kampanya büyük bir avantaj sunmaktadır.

NASIL BAŞVURLUR?
PTT'nin kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler, kampanyaya katılım göstermelidir. PTT, "Nakit ihtiyaçlarınız için 36 ay vade ve 50.000 TL'ye kadar size en yakın PTT şubelerine giderek bilgilerinizi belirtip başvuru yapabilirsiniz." şeklinde açıklama yapmıştır. Başvuru yapan vatandaşlar, maksimum 50.000 TL tutarındaki krediyi kullanabilir ve vade seçeneklerine göre aylık ödeme miktarlarını belirleyebilirler. Aktifbank'ın web sitesi ya da PTT şubeleri, kredi başvurularının gerçekleştirilebileceği yerlerdir.

PTT'nin sunduğu bu kredi kampanyası, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için güvenilir ve uygun bir seçenek sunmaktadır. Kolay başvuru ve uygun ödeme seçenekleri sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar, finansal sıkıntılarını hafifletme imkanına sahip olacaklardır. PTT'nin bu kampanyası, bankaların zorlayıcı faiz oranlarından bunalan vatandaşlar için bir soluk oluşturmaktadır.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme