Püf noktaları

Değerli dostlar iklimsel değişim nedeniyle kışı görmeden bahara ulaşıyoruz. Kar görmeden kış yaşamak çok garip bir durum oldu. Anılarımızdaki kışları aramaya başladık.

Değerli dostlar iklimsel değişim nedeniyle kışı görmeden bahara ulaşıyoruz. Kar görmeden kış yaşamak çok garip bir durum oldu. Anılarımızdaki kışları aramaya başladık. Sizlerle paylaştığımız pratik bilgilerin her biri geçmiş deneyimlerin bir ürünü olarak karşımıza çıkmaktadır. Kış gecelerinde sık sık elektrik kesilir, yakılan mum daha fazla aydınlatsın diye aynanın önüne konulurdu.

 

 Bugün sizler için derlediğim faydalı pratik bilgileri/ püf noktalarını paylaşmak istiyorum.   

 

Günlük hayatta zaman zaman küçük gibi görünse de canınızı sıkan, belki de o günkü performansınızı yarı yarıya indirecek sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bu bazen ekonomik yaşamınızı da etkileyebilir. Ancak bunun çözümü de çoğu zaman sizin elinizdedir. Hatta bu çözümlerden bazıları şaşılacak kadar da kolaydır.

 

Sosyolog ve aile planlamacılarının tespit ettiği, elektrikkesintisinden sonra yakılacak mumun nasıl kullanılacağı, ayakkabı alırken ve çamaşır yıkarken dikkat edilecek hususlara kadar pek çok pratik ve faydalı bilgi, o can sıkıcı aksilikleri giderebilir ve hayatınızı kolaylaştırabilir.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme