RİDOS TERMAL OTEL' E BÜYÜK İLGİ

Van’da bu yıl 3.’sü düzenlenen Van Turizm Fuarı’na katılan firmalar arasındaki Rize’nin en büyük termal oteli olan Ridos Termal Oteli’nin standı ilgi odağı oldu.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından açılışı yapılan 3. Van Turizm Fuarı, yerli ve yabancı birçok firmaya ev sahipliği yaptı. Fuarda stant açan Rize’nin en büyük termal oteli olan Ridos Termal Otel yetkilileri de ilk gün olmasına rağmen ilgiden hayli memnun kaldılar. Bakan Günay tarafından da ziyaret edilen Ridos Termal Oteli’nin standına, Vanlılar da büyük ilgi gösterdi. Bakan Günay’a otelleri hakkında bilgiler veren Ridos Termal Otel sahibi Kasım Ekşi, misafirleriyle de yakından ilgileniyor.
İHA muhabirine otelleri hakkında bilgiler veren Ridos Termal Otel sahibi Kasım Ekşi, bu sene ilk defa 3. Van Turizm Fuarı’na katıldıklarını söyledi. Ekşi, “Van’da çok sayıda müşterimiz olduğundan, daha yakınlaşmak için bu fuara katılmayı düşündük. Van Turizm Fuarı çok hareketli geçiyor. Bölge tanıtımı için Van’a da artı değer kazandıran bir fuardır. Biz de kendimizi daha iyi tanıtmak için buradayız. Otelimiz Rize İkizdere’de bulunuyor. Yaklaşık olarak 350 yataklı ve Rize’nin en büyük termal otelidir. Ortasından dere geçen, etrafı şelalelerle dağlarla ormanlarla kaplı inanılmaz güzel bir yerde bulunuyor. Vanlı misafirlerimizi özellikle bekliyoruz. Kendileriyle çok iyi diyaloglar, ilişkiler kuruyoruz. Zaten o yüzden de buradayız. Bundan sonraki bütün fuarlara da katılmayı düşünüyoruz. Vanlı misafirlerimizi otelimize bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme