Rögar kapakları tehlike saçıyor

İpekyolu ilçesi Yeni Mahalle Gazi 1. Sokak ve Keskin 1. sokakta yol kenarlarındaki kırık rögar kapakları hem kazalara davetiye çıkarıyor hemde tehlike saçıyor.

Hacı Yılmaz

 

İpekyolu ilçesi Yeni Mahalle Gazi 1. Sokak ve Keskin 1. sokakta yol kenarlarındaki kırık rögar kapakları vatandaşların tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar akşam saatlerinde karanlıkta fark edilmeyen kırık rögar kapakları nedeniyle kazaların meydana geldiğini belirterek sorunun biran önce çözülmesini istediler.

 

Kırık rögar kapaklarına tepki gösteren mahalle sakinleri, sorunlu olan rögar kapaklarının biran önce tamir edilerek tehlikenin ortadan kaldırılmasını bekliyor.

 

Kapak nedeniyle sürücüler kaza yapmaktan son anda kurtulurken küçük çocuklarda büyük tehlikelerle karşı karşıya kalıyor.

 

Açık ve kırık olan rögar kapaklarına karşı güvenlik tedbiri alınmamasına tepki gösteren Yeni Mahalle Gazi 1. Sokak ve Keskin 1. Sokak sakinleri, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin biran önce sorunu çözmesi gerektiğini söylediler.

 

Yol kenarında bulunan kapağı kırık ve yarı açık rögarların akşam saatlerinde daha tehlikeli olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, yaya ve sürücüler karanlıkta görmediği için kaza tehlikesi yaşadıklarını belirttiler.

Bakmadan Geçme