Sahip olduklarınla mutlu ol

Hayat genel tanım olarak yeryüzünde canlıların doğumlarından ömürlerinin sonuna kadar iyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla, ağlamasıyla gülmesiyle, geçen zaman dilimini ifade eder.

Hayat; genel tanım olarak yeryüzünde canlıların doğumlarından ömürlerinin sonuna kadar iyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla, ağlamasıyla gülmesiyle, geçen zaman dilimini ifade eder.

 

İnsanlar dünyaya geldikleri anda tüm çirkinliklerden arınmış bir şekilde, en saf haliyle tüm güzelliklerle yoğrulacak, güzelliklerle şekillenecek yapıdadır. En güzel şeylerle değerlendirme imkanı sunulan insan hayatı zamanın şartlarına göre, zamanın değerlerine göre çeşitli durum ve nedenlerden dolayı ilk günden yaşamın sonuna kadar yaşama isteği ile devam edecektir.

 

Hayat dediğimiz; 5 harf, 2 hece, 1 kelime değildir.

 

Hayat dediğimiz; Bize sunulan bu nimeti güzelliklerle yoğurmaktır, iyiliği besleyip, mutlulukla karıştırıp, sevgi ile harmanlayıp gelecek nesillere emanet etmektir. Biz bunu başarabilmek için ilk başta hayatın amacını öğrenmeliyiz. Amacına uygun davranıp amaca ulaşabilmek için çabalamalıyız. Bu çabalama esnasında bir yerlerde tıkanabilir, nefes almakta zorlanabiliriz, seçenekler zorlayabilir bizi. Böyle bir durumda amacına ulaşmak için yüzünü başka yöne çevirip başka seçenekler aramalıyız.

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bakmadan Geçme