Şampiyon İnsan Hakları Birimi oldu

Van’da, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından organize edilen “4. Geleneksel Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi. Yaklaşık bir ay süren turnuva maçları sonunda İnsan Hakları Birimi şampiyon oldu.
Bir halı sahada düzenlenen ve 8 takımın katıldığı turnuvanın final maçında, rakiplerini bir bir eleyen İnsan Hakları birimi ile Plan Proje birimi takımları karşı karşıya geldi. Final maçının ilk yarısı 3- 2 İnsan Hakları Müdürlüğü’nün üstünlüğü ile bitti. Maçın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan İnsan Hakları birimi takımı farka giderek sahadan 7- 2 üstün ayrıldı.
Maçın sonunda düzenlenen kupa töreninde bir konuşma yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Gökdemir, maçların centilmenlik çerçevesinde geçmesi nedeniyle tüm takımları tebrik etti. İl Özel İdaresi personelinin daha iyi kaynaşması amacıyla böyle bir turnuvanın düzenlendiğini ifade eden Gökdemir, “Amacımız, tüm birimlerde çalışan personelimizin birbirleriyle ilişkilerinde daha iyiye gitmek, bunun yanında onların sportif etkinliklere katılımlarını sağlamaktır. Kazanan takımları tebrik ediyorum” dedi.
Törende bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Van Hakem Gözlemcileri Derneği Başkanı İzettin Polat ise tertip komitesi tarafından her yıl düzenlenen turnuvanın faydalı olduğunu dile getirerek, ”Bu tür turnuvaların personellerin çalışma randımanlarını ve morallerini yükselttiği için faydalı görüyorum. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılı olan takımlarımızı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından turnuvada birinci, ikinci ve üçüncü gelen takımların yanında en centilmen takıma kupaları verilirken, turnuvada 17 gol atarak gol kralı seçilen İnsan Hakları birimi oyuncusu Murat Öndil’e ise ödülü verildi.

Bakmadan Geçme