SANDWİCH KAHVALTI RESTURANT HİZMETE AÇILDI

Tarifsiz lezzetleri ve kalitesiyle Van'ın markası haline gelen Sandwich Kahvaltı Resturant İskele Caddesinde ikinci şubesini hizmete açtı.

Rıdvan Can

Farklı damak tadıyla Van'ın yeni lezzet noktası Sandwich Kahvaltı Resturant genç iş adamlar Harun Aközcan ve İbrahim Aközcan’ın ortaklığıyla Van’da ikinci şubesini hizmete açtı. Gıda güvenliğini maksimum seviyede tutarak müşterilerine nezih bir ortamda, kaliteyi ve lezzeti bir arada sunan Sandwich Kahvaltı Resturant, menüsünde Van Kahvaltısı, sandwich, börek, poğaça, gözleme, tost, omlet, menemen, vitamin bar, soğuk ve Sıcak içecekler bulunduruyor.

“Misafirlerimizi işletmemize bekliyoruz”

Van’da hizmet konusunda iddialı olduklarını belirten Sandwich Kahvaltı Resturant İşletme Ortağı Harun Aközcan, kaliteden asla ödün vermeyeceklerini söyleyerek, "Deneyimli personellerimiz, hizmet anlayışımız, kalitemiz ve huzur veren mekânımızla Vanlılara en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Kaliteden asla ödün vermeyeceğiz. Güler yüzlü personellerimizle hizmetimizle fark yaratacağımıza inanıyoruz. Menümüzde Van Kahvaltısı, sandwich, börek, poğaça, gözleme, tost, omlet, menemen, vitamin bar, soğuk ve Sıcak içeceklerle her damak zevkine hitap ediyoruz. Van'da yapılmayanları yapacağız. Vanlı hemşerilerimize elimizden gelen her türlü hizmetin en iyisini sunacağız. Misafirlerimizi işletmemize bekliyoruz. Van'ın İskele Caddesinde hizmet vermeye başladık. Van'da her toplantı, doğum günü, nişan, kadınlar günü, evlilik yıldönümü, bayanlara özel günler, basın toplantısı gibi etkinliklerde hizmet verebiliyoruz. Ayrıca farklı mekanlara da hizmet götürüyoruz. Değerli Van halkını Sandwich kahvaltı resturant’ta bekliyoruz. Gelip kalitemizi görmelerini istiyoruz" dedi.

“Kaliteli ve güzel bir ortam oluşturduk”

Sandwich Kahvaltı Resturant İşletme Ortağı İbrahim Aközcan ise, “Van’da ikinci yılımızda ikinci şubemizle hizmet vermeye devam ediyoruz. Doğu ve Batı kahvaltısı kültürünün bir arada bulundurduğumuz ikinci şubemizin açılışını yaptık. Yeni işletmemizde 20 kişiye istihdam sağlayacağız. Kaliteli ve güzel bir ortam oluşturduk. Burada insanlarımıza çok iyi hizmet veriyoruz. İnsanlarımızda bunu hak ediyor. Ekonomik krizden payımıza düşeni aldık fakat her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Müşterilerimize hizmet etmek için elimizden gelen çabayı harcayacağız” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme