Şedal kadınlarla bir araya geldi

Van Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Neslihan Şedal, Edremit ilçesi Erdemkent Mahallesi'ndeki kadınlarla bir araya geldi. Mahalle ziyaretinde çocuklara yönelik yapılan müzik ve boyama etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. 

Van Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Neslihan Şedal'ın halk buluşmaları devam ediyor. Her fırsatta kadınlarla sorun ve sıkıntıları konusunda bir araya gelen Şedal, ziyaretlerini Edremit ilçesi Erdemkent mahallesi ile sürdürdü. Ziyarette Şedal’ın yanı sıra Edremit Belediye Başkanı Rabia Başak Koç, DEM Parti Edremit ilçe yöneticileri, daire başkanları ve şube müdürleri yer aldı. 

‘Bizi en iyi biz kadınlar anlar’

Buluşma sırasında konuşan Şedal, seçim öncesi de ziyaret ettikleri mahallenin sorunlarının farkında olduklarını, bu ziyaretleri ile birçok sorunun çözüme kavuşturmayı amaçladıklarını ifade etti. 

Şedal, “Kadın buluşmalarını oldukça önemsiyoruz. Bizi en iyi biz kadınlar anlıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara yönelik birçok hizmetimiz var. Belediye bünyemizde yer alan Kadın Politikaları Daire Başkanlığımız da birçok farklı konuda kadınların yanında yer alıyor. Bugün de burada sizlerin sorunları ve sıkıntılarını dinleyip gereken çözümleri konuşacağız. Sizlerin daima yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” dedi.

Mahallenin sorunlarını Edremit Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttükleri çalışmalarla çözüme kavuşacağını anlatan Edremit Belediye Başkanı Rabia Başak Koç ise, sorunlara çözüm olmak için bugün bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Şedal ve Koç daha sonra kadınların ifade ettiği sorunları dinleyerek not aldı. 

Yapılan görüşmenin ardından Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı birimler, mini müzik dinletisi ve çocuklara yönelik boyama etkinliği düzenlendi. Kürtçe şarkılar eşiğinde çekilen halaylarla devam eden ziyaret, çocuklara oyuncak dağıtımı ile sona erdi. 
 

Yorumlar 1
Duyarlı bir esnaf şöyle demişti: 30 Ağustos 2024 12:19

"Beyni, aklı, vicdanı olan hiçbir "İNSAN" ve "İNSAN EVLADI" çarşısını, caddesini, sokağını, kaldırımını, parkını, kamelyasını, spor alanlarını, gezinti alanlarını, piknik alanlarını, sahillerini, kıyılarını, semtini, mahallesini, çevresini, doğasını asla kirletmez. Her akıl sahibi izmaritini, sigara paketini, su petini, kağıtlarını, peçetesini, yediği şeylerin ambalajlarını, atıklarını ve her tür çöpünü sadece ÇÖP KUTULARI, ÇÖP KONTEYNERLERİ VE ÇÖP TOPLAMA ALANLARIna bırakır. Çöplerin yeri çarşılar, ağaçların altı, parklar, banklar, kamelyalar, sahiller, kıyılar, çim alanlar, çiçekli alanlar, oluklar, refüjler, dereler, kanallar, mahalle araları, açık alanlar, caddeler, sokaklar, kaldırımlar ve halkın ortak kullanım alanları değildir. Bilinçli, duyarlı ve saygılı olan herkese takdir ve teşekkürlerimizi iletiyoruz. Şehrimizi, çevremizi ve doğamızı düşüncesizce ve bilerek kirletenleri de nefretle kınıyoruz ve böylerine diyoruz ki: İNSAN OLUN, ŞEHRİNİZİ KİRLETMEYİN."

Bakmadan Geçme