SEF BÖREK SALONU HİZMETE AÇILDI

Eşsiz lezzeti, damak tadı ve özel sunumlarıyla hizmete açılan Sef Börek Salonu ilk şubesini muhteşem bir törenle hizmete açtı.

Rıdvan Can

Çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir törenle Van'da hizmete açılan Sef Börek Salonu kaliteli ve lezzetli ürünleriyle vatandaşların beğenisini kazandı. Cumhuriyet Caddesi eski çarşı polis karakolu yanında hizmet vermeye başlayan Sef Börek salonu temiz, nezih, hijyenik ortamı, 6 katlı salonuyla lezzetli, damak tadına uygun börekleri vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Son derece modern ve hijyenik bir iş yeri hizmete açan işletme ortakları Ercan Özbalak, Yavuz Dalar, Yeşim Karataş, Fırat Yılmaz amaçlarının müşterilerine en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirttiler.

"Halkımıza en iyi hizmeti sunacağız"

İşletme ortaklarından Ercan Özbalak, vatandaşlara en iyi hizmeti sunacaklarını belirterek, "Van'da işyeri kurmak için İstanbul'dan geldim. Van'da görülmeyen farklı bir börek imal edeceğiz. 4 ayrı peynirin karışımından oluşan farklı bir böreği halkımızın beğenisine sunuyoruz. Vanlıların damak tadına farklı bir lezzet sunmak için çaba gösteriyoruz. Bunun yanında ilerleyen zamanlarda kavurmalı ve talaş böreği gibi farklı çeşitlerimiz de olacak. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için elimizden gelen tüm çabayı sarfedeceğiz. İstanbul'da 45 yıldır ticaretle uğraşıyorum. Van 25 yıldır ziyaret ettiğim ve çok sevdiğim bir yerdir. Şuan 6 kişi istihdam ediyorum ama inşallah bu sayıyı 13'e çıkaracağız. Buradaki amacımız Franchise dağıtarak yaymaktır. Franchise ve kornerlerle börek satışını yükselterek fabrikalaştırmak istiyoruz. Börek Ustamız Vanlı Selim Dalar'dır. Selim Dalar ile beraber Türkiye'nin çeşitli illerini gezerek hem böreğin üretimiyle ilgili eğitim aldık, hem de peynir çeşitlerini farklı farklı yörelerden getirdik. Bu işin temeli bir yıl önce atıldı. İnsanlarımızın böreğimizi beğeneceğini düşünüyoruz. Sef Börek Salonunu ilk Van'da hizmete açtık. İlerleyen süreçte zincirimizi Van'dan başlatacağız" diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme