SEMPAŞ ORTAOKULU TÜRKİYE FİNALLERİNDE

2021-2022 Okullar arası Yıldız Erkekler Hentbol kategorisinde Van şampiyonluğunun ardından bölge şampiyonasında rakiplerini deviren Sema Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol takımı Türkiye yarı finallerinde Van'ı temsil edecek.

8-12 Şubat tarihleri arasında Hakkâri'de düzenlenen bölge şampiyonasında Şırnak Mardin Iğdır, ekiplerine karşı mücadele eden Van Sempaş Ortaokulu öğrencileri, burada yaptığı maçlar neticesinde elde ettiği başarılarla Türkiye yarı finallerinde mücadele etmeye hak kazandı.

"SEMPAŞ ORTAOKULU GÖZ DOLDURUYOR" 

Sempaş Ortaokulu beden eğitimi öğretmenleri Çetin Berge, Hatice Kapçuk ve Zana Canan'ın öncülüğünde başarıdan başarıya koşan Sempaş Ortaokulu Hentbol takımı, 8-12 Mart tarihlerinde Erzurum’da düzenlenecek Türkiye yarı finallerinde Van'ı en güzel şekilde temsil edecekler. Erzurum'da başarılı olmaları durumunda Türkiye finallerine katılacak olan Sempaş ortaokulu hentbol takımı Van'ı başarıyla temsil etmek için mücadele edecekler.  Türkiye yarı finalleri öncesinde hazırlıklarına aralıksız devam eden Sempaş Ortaokulu Hentbol takımı beden eğitimi öğretmenleri Çetin Berge, Hatice Kapçuk ve Zana Canan, sorumluluğunda çalışmalarını sürdürüyor.

"VAN'I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"

Türkiye yarı finalleri öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Sempaş ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Çetin Berge; 8-12 Mart tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek Türkiye yarı finallerinde Van’ımızı en güzel şekilde temsil edeceklerini belirterek, "Beden eğitimi öğretmenlerimizle birlikte yoğun bir çalışma içindeyiz. Öncelikle öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı yürekten tebrik ediyoruz. Uzun süredir yaptıkları özverili çalışmanın neticesini almış olmak onları da çok mutlu etti. İnşallah yarı finallerde de ellerinden gelenin en iyisini yaparak Van’a bir şampiyonluk daha getireceklerine olan inancım tamdır” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme