• Haberler
  • Spor
  • Serik Belediyespor teknik direktörü Şenol Demir istifa etti

Serik Belediyespor teknik direktörü Şenol Demir istifa etti

Vanspor'un grubunda mücadele eden Serik Belediyespor'da teknik direktör Şenol Demir görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Serik Belediyespor teknik direktörü Şenol Demir istifa etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Serik Belediyespor’da kötü gidişatın faturası teknik direktör Şenol Demir’e kesildi.

Kendi isteğiyle görevinden ayrılan teknik direktör Şenol Demir, “Serik Belediyespor'daki görevimden ayrılmış bulunmaktayım" dedi.

Ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda Ankaraspor’a 2-0 mağlup olan Serik Belediyespor Kulübü teknik direktör Demir’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Serik Belediyespor ligde oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle 4 puanla on dördüncü sırada yer alırken, rakip fileleri bir kez havalandırıp kalesinde 6 gol gördü. Vanspor’un eski futbolcuları kaleci Salih Şenbaş ve Vanlı Emrah Tacir Serik Belediyespor’da forma giyiyor.

Serik Belediyespor ligin üçüncü haftasında sahasında temsilcimiz Vanspor’a 2-0 mağlup olmuştu.

ŞENOL DEMİR KİMDİR?

1970 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen tecrübeli teknik direktör Şenol Demir, antrenörlük hayatına formasını giydiği ve kaptanlığını yaptığı Zonguldak Kömürspor’un alt yapısında yardımcı antrenör olarak başladı. Ardından Zonguldak Kömürspor A takımında teknik direktörlük görevi yaptı.

Zonguldak Kömürspor’un ardından 2010 yılında Devrek Belediyespor’u da çalıştıran Şenol Demir,  2011-2012 sezonunda BAL ekiplerinden Kozlu Belediyespor’da yardımcı antrenör görevinde bulundu.

Daha sonra 2014-2016 yıllarında Zonguldak Kömürspor’da Gençlik Gelişim Koordinatörlüğü yapan Şenol Demir, 2016 sezonunda 3. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’u  play-off grubunda şampiyon yaparak 2.lige çıkardı.

Zonguldak Kömürspor’u 2. Lige çıkarmasının ardından 3. Lig ve 2.lig takımların transfer listesinde yer alan Şenol Demir, kırmızı-lacivertli ekipte bir sezon daha çalışmasının ardından 2018 yılında görevi bıraktı.

Tecrübeli teknik direktör Şenol Demir, Zonguldak Kömürspor’dan ayrılmasının ardından yıllarca formasını giydiği ve kaptanlığını yaptığı 3. Lig ekibi Diyarbekirspor’un 2020-2021 sezonu için başına geçti.

Zonguldak Kömürspor’da olduğu gibi Diyarbekirspor’u da şampiyon yaparak 2.lige çıkaran Şenol Demir adını altın harflerle tarihe yazdıran isim oldu.

Ancak Şenol Demir, 2021-2022 sezonu için anlaştığı Diyarbekirspor ile 2.ligde sezon başında alınan yenilgiler sonrasında istifa etmişti. Kısa süre içinde kötü giden ve herkesin küme düşer dediği Zonguldak Kömürspor’un başına geçti. Elindeki imkanlarla inişli çıkışlı bir sezon geçiren Şenol Demir, Zonguldak Kömürspor’u bir şekilde ligde tutmayı başardı.

2022-2023 sezonunda da  Zonguldak Kömürspor'u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Şenol Demir, ligin bitimine 6 hafta kala takımdan ayrıldı. Demir'in ayrılmasının ardından takımın başına yardımcı antrenör Barış Şeref geçmişti ve Zonguldak Kömürspor Ligi 53 puanla 9. sırada tamamlamıştı.

2023-2024 futbol sezonunda Serik Belediyespor teknik direktörlüğe getirilen Şenol Demir 6 haftada alınan sonuçlardan sonra görevinden istifa etti. HABER: BURHAN ERGİN

 

Bakmadan Geçme