Sevimli: Van TSO'yu yönetmeye adayız

Van TSO seçimlerinde Kırmızı liste 8'nci grupta yarışan Sevimliler Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı İshak Sevimli, sorunları çözmek için çalışacaklarını belirterek, Van TSO'yu yönetmeye aday olduklarını söyledi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 22 Ekim cumartesi günü Selahattin Eyyubi İMKB Lisesi'nde yapılacak.

Kırmızı liste 8'nci gruptan komite adayı Sevimliler Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı İshak Sevimli, yapılacak seçimlerde gurup üyelerini köklü bir değişime imza atmaya davet etti.

Gazetemize açıklamalarda bulunan kırmızı listede İnşaat Malzemeleri 8'nci grup meslek komitesi adayı iş insanı İshak Sevimli, başkan adayları ve komite adaylarına başarı dileğinde bulunarak, "Rengimiz kırmızıdır. Herkesi kırmızı da buluşmaya davet ediyoruz. Yapacağımız hizmet yarışının üyelerimizin destekleriyle Van TSO'yu birlikte yöneteceğiz”dedi.

"Hizmet için adayız"

Seçim çalışmalarını TSO Başkan Adayı İzet Çoban ile birlikte yoğun bir şekilde yürüttüklerini belirten Sevimli' "Seçim çalışmaları kapsamında arkadaşlarımızla birlikte  gece gündüz demeden büyük bir fedakarlıkla çalışıyoruz. Seçimi kazandığımız takdirde esnaflarımız, tüccarlarımız ve sanayicilerimizle birlikte hizmet için adayız ve iddialıyız. Rengimiz kırmızıdır. Herkesi kırmızı da buluşmak üzere davet ediyoruz” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme