Seyir Tepesi'ndeki merdivenler onarılıyor

Edremit Belediyesi, son günlerde artan yoğun ziyaretçi nedeniyle tahrip olan Seyir Tepesi'ndeki merdivenlerin onarım çalışmalarına başladığını duyurdu. Belediye yetkilileri, bu çalışmaların hem bölgenin doğal güzelliklerini korumak hem de ziyaretçilerin güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Seyir Tepesi, Edremit’in en popüler turistik noktalarından biri olarak biliniyor. Muhteşem manzarası, ziyaretçilere sunduğu eşsiz güzelliklerle dolu bir deneyim sunuyor. Ancak, artan ziyaretçi sayısı, merdivenlerin zamanla tahrip olmasına neden oldu. Bu durum, hem halkın hem de turistlerin güvenliğini tehdit eder hale geldi.

Belediye yetkilileri yaptığı açıklamada, Seyir Tepesi'nde tahrip olan merdivenlerin onarılmaya başlandığını ifade ederek, “Ekiplerimiz, yoğun ziyaret sonucu tahrip olan Seyir Tepesi'ndeki merdivenleri onarıyor. Bu çalışmalar, hem bölgenin doğal yapısını korumak hem de ziyaretçilerimizin güvenliğini sağlamak açısından büyük önem taşıyor” dediler.

Onarım çalışmaları, uzman ekipler tarafından titizlikle yürütülmekte. Merdivenlerin yapımında kullanılan malzemeler, doğayla uyumlu ve dayanıklı olacak şekilde seçiliyor. Böylece, gelecekte benzer sorunların yaşanmaması için önlem alınmış olacak. 
 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Şehrimize hep birlikte sahip çıkalım. 02 Eylül 2024 13:59

Maalesef merdiven ve yürüyüş yollarındaki onlarca tahtanın üzerinde zıplayan, tekmeleyen, hor kullanan serseri gençler kırmıştı. Maalesef nesli ıslah etmediğimizde, ihya ettiğimiz kentleri böyle tahrip edebiliyorlar. Aynı serseri, saygısız, görgüsüz, duyarsız, Vandal tipler bankları, kamelyaları, çöp kutularını, aydınlatma sistemlerini, muslukları, WC ve lavaboları, çim ve ağaçları tahrip edebiliyor. Çekirdeklerini, yiyecek ambalajlarını, meyve suyu ve kola ambalajlarını, şu petlerini, artıklarını ve atıklarını rastgele etrafa atan veya oturdukları yerde bırakıp ayrılan temizlik ve ahlaktan yoksun kimi Vandal ve vahşi tipler maalesef halkın ortak kullanımlarını berbat edip mahvediyor. İnanın sokak hayvanları bile böyle kirleten, tahrip eden tiplerden insana çok daha sevimli geliyor. ( Maalesef bunların içinde ortaokul, lise, dersane ve üniversite çağında kimi kız ve erkeklere rastlayınca daha çok üzülüyoruz.) LÜTFEN HER ÇOCUK, GENÇ, YAŞLI, KADIN, ERKEK VEYA AİLE BU KONULARDA TİTİZ, DUYARLI VE DİKKATLİOLSUN. ÇEVREMİZİ TERTEMİZ TUTALIM. KİRLETMEYELİM. ATIKLARIMIZI ÇÖP KOVALARINA BIRAKALIM. HEPİMİZ SORUMLU DAVRANALIM, SORUMSUZ DAVRANANLARI UYARALIM. Bilinçli ve sorumlu davranan herkese teşekkür ediyoruz. Kirleten ve zarar verenleri de insan gibi davranmaya davet ediyoruz

Bakmadan Geçme