SHOPPİNG FEST'İN ŞAMPİYONU PTT

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Shopping Fest Alışveriş Festivali kapsamında bu yıl düzenlenen ve ilki gerçekleşen futbol turnuvası önceki gece Sağdinçler halı sahada VEDAŞ ile PTT arasında oynanan final maçıyla sona erdi.

Rıdvan CAN

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın Alışveriş Festivali Shopping Fest programı kapsamında düzenlediği Futbol Turnuvasına kurumlar yoğun gösterdi. 12 kurumun katıldığı ve 20 gün süren turnuva sonunda VEDAŞ ile PTT takımları finale kaldı. Önceki gece Sağdinçler halı saha tesislerinde karşı karşıya gelen VEDAŞ ile PTT Kurumu arasında oynanan müsabaka büyük ilgi gördü. Finale yakışır bir oyun sergileyen iki takımda gülen taraf PTT oldu. PTT kurumu, VEDAŞ'ı 5-4 mağlup ederek, Shopping Fest 2017 futbol turnuvasında şampiyonu oldu.

 

 

İl hakem kurulu Başkanı ve Eski profesyonel hakem Sacit Solmaz'ın yönettiği final müsabakasının başlama vuruşunu Van TSO Başkan Yardımcısı Yavuz Kahraman, PTT Baş Müdürü Hasan Sarı ve VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, yaptı. 12 kurum takımının kıyasıya mücadele verdiği Shopping Fest 2017 futbol turnuvası şampiyonu PTT takımı oldu.

 

 

Final maçını Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yavuz Kahraman, Van Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Aras, VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, Türkerler VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş, Türkerler VEPSAŞ Destek Hizmetler Yönetmeni Aydın Özkan, Van PTT Baş Müdürü Hasan Sarı, Van ASKF Başkanı ve Van Büyükşehir Belediyespor Futbol şube sorumlusu Ramazan Kıvanç, Van Masterler Derneği Başkanı ve Van Büyükşehir Belediyespor yöneticisi Enver Azbay ve çok sayıda kurum personeli maçı izlediler.   

 

 

Şampiyon takım PTT'nin kupasını Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yavuz Kahraman takım kaptanı Fahri Baştürk'e ikincilik kupasını Vedaş'a Van ASKF Başkanı ve Van Büyükşehir Belediyespor Futbol şube sorumlusu Ramazan Kıvanç takım kaptanı Davut yıldırım'a,  turnuvanın en centilmen takımı seçilen Türkerler Vepsaş takımının kupasını ise VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş, Türkerler VEPSAŞ Destek Hizmetler Yönetmeni Aydın Özkan'a Van Masterler Derneği Başkanı ve Van Büyükşehir Belediyespor yönetici Enver Azbay verdi.

 

Bakmadan Geçme