SHOPPİNG FEST TURNUVASI SÜRÜYOR

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve 15 Mart'ta başlayan Van Shopping Fest 2017 Futbol turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor.

Rıdvan Can

Van Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde geçen hafta başlayan Van Shopping Fest 2017 Futbol turnuvası A ve B Grup’larında ikinci maçlar oynanıyor.

VEDAŞ KARDEŞ KURUMA ACIMADI-13-5

B-Grup’ta oynanan Türkerler VEDAŞ ile kardeş kurum VEPSAŞ karşılaşmasının galibi Türkerler VEDAŞ oldu. Maça iki takımda hırslı ve istekli başladı. İlk maçlarına puan kaybıyla başlayan iki takımın hedefi kazanmaktı. İki takımda maça kontrollü başladı. İlk 20 dakika karşılıklı gollerle geçerken, Oyunu rakibine göre daha iyi yönlendiren ve ayağa paslarla VEPSAŞ kalesinde ağırlığını htiren Türkerler VEDAŞ kardeş kurum olan VEPSAŞ’ı 13-5 gibi farklı mağlup ederek, puanını 4’e çıkardı.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Maçtan sonra gazetemize turnuva ile ilgili ortak açıklamalarda bulunan Türkerler VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, ile VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş, “Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), tarafından geleneksel hale getirilen "Van Shopping Fest" alışveriş günlerine bu yıl ilk defa Van Shopping Fest 2017 Futbol turnuvasını da dâhil eden Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), Başkanı Sayın Necdet Takva ve Yönetimine böyle güzel bir organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz. Van Shopping Fest 2017 Futbol turnuvası gerçek anlamda güzel ve keyifli geçiyor turnuvanın en güzel yanı dostlukların gelişmesi burada turnuvada mücadele eden tüm kurum takımlarına başarılar diliyoruz.” Dediler.

PERDER MÜSİAD’I FARKLI GEÇTİ. 8-3

Van Shopping Fest 2017 Futbol turnuvasına sonradan dâhil olan Perder ve Müsaiad takımları karşı karşıya geldi. Sağdinçler Halı Sahada oynanan karşılaşmada Müsiad’ı farklı yenen Perder turnuva’ya üç puanla merhaba dedi.  Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Perder rakibini adeta gol yağmuruna tutarak rakibini 8-3 mağlup ederek, rövanş için büyük avantaj elde etti. İlk maçından galibiyetle çıkan Perder rövanş maçını ise bir sonraki gün oynayacak.

Bakmadan Geçme