• Haberler
  • Ekonomi
  • Sigara fiyatlarına dev zam geldi! İşte güncel fiyatlar..

Sigara fiyatlarına dev zam geldi! İşte güncel fiyatlar..

Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, KT&G sigara grubuna ait Esse markasına 5 TL zam yapıldığını söyledi. Aybaş, TELE1'den Egehan Erkün'e yaptığı açıklamada, Esse markasına yapılan zamın 4 Temmuz'dan itibaren geçerli olacağını belirtti.

Sigara fiyatlarına dev zam geldi! İşte güncel fiyatlar..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dönemde, artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle birçok sektörde zam haberleri gelmekte. Geçtiğimiz ay sigara fiyatlarına 5 TL zam yapılmıştı ve şimdi de başka bir sigara markası için zam haberi geldi.

Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, KT&G sigara grubuna ait Esse markasına 5 TL zam yapıldığını belirtti. Aybaş, TELE1'den Egehan Erkün'e yaptığı açıklamada, bu zammın 4 Temmuz'dan itibaren yürürlüğe gireceğini söyledi.

Aybaş ayrıca, önümüzdeki birkaç gün içinde diğer sigara gruplarına da zam yapılabileceğini ifade etti ve "Esse markasına 5 TL zam yapıldı. Yarından itibaren geçerli olacak. Diğer sigara grupları için de birkaç gün içinde zam bekliyoruz" dedi.

Aybaş, önümüzdeki aylarda zam sürecinin devam edeceğini ve alkollü ürünlere de yüksek oranda zam beklendiğini dile getirdi.

 

Bakmadan Geçme