ŞİMDİ TÜRKİYE'DE VAN KAHVALTISI ZAMANI

Hürriyet Gazetesi bugünkü sayısında farklı illerde Van Kahvaltısı yapmak isteyenler için 10 adresi tanıttı.

Hürriyet Gazetesinin haberine göre Güne güzel başlamak için Van kahvaltısı ideal bir seçenek . Meşhur Van kahvaltısı birbirinden bol çeşitleri ile hafta sonlarınızı mükemmelleştiriyor. Otlu peynir, murtuğa, Van pidesi, cacık, lavaş, tahin pekmez, kavut, kaymak ve daha fazlasını içinde bulunduran bu kahvaltı tüm damaklara hitap ediyor. Guinness Rekorlar Kitabına giren Van kahvaltısına doyabileceğiniz 10 adres…

Van Kahvaltı Evi-İstanbul

Van yöresine ait lezzetleri bulabileceğiniz en iyi adreslerden biri olan Van Kahvaltı Evi, Cihangir'de yer alıyor. Otlu Van peyniri ve tereyağı, yumurta ve undan yapılan murtuğası oldukça lezzetli. Zengin ve kaliteli kahvaltılık çeşitleriyle birlikte sınırsız çayı ile misafirlerini en güzel şekilde ağırlıyor.

Moda Van Kahvaltı-İstanbul

Anadolu yakasının en huzurlu yerlerinden biri olan Moda'da Van'a özgü lezzetleri tadabilirsiniz. Örgü peyniri, cacık, taze-kaşar, otlu peynir, menemen, tahin-pekmez gibi birçok çeşitleriyle Van kahvaltısı denemeye değer.

Van Ahtamar Kahvaltı Salonu-İstanbul

Geleneksel ve doğal lezzetleri sunan Van Ahtamar, Taksim'de bulunuyor. Kavut, jaci, peynir çeşitleri, bal-kaymak, sucuklu yumurtasıyla enfes tatlar sunuyor.

Kale Van Kahvaltı Sofrası-İstanbul

Bol seçenekli ve taptaze kahvaltısıyla gelenleri oldukça memnun eden Kale Van, Bakırköy'de yer alıyor. Ürünlerin çoğunun Van'dan gelmesi burayı daha da özel kılıyor.

Samatya Van Kahvaltı Salonu-İstanbul

Van kahvaltısının yanında sınırsız çayı ile birlikte huzur dolu kahvaltı yapabileceğiniz mekanlardan biri olan Samatya Van Kahvaltı Salonu, kahvaltı sevenleri memnun ediyor.

Eylül Yöresel Kahvaltı Salonu-Ankara

Van esintilerini Ankara'da bulabileceğiniz Eylül Yöresel Kahvaltı Salonu, sunumu ve servisi ile tam puan alıyor. Taze ve kaliteli ürünleriyle doyurucu bir kahvaltı sunuyor.

İmsak Van Kahvaltı Salonu-Bursa

Van kahvaltısını denemek isteyenlerin pişman olmayacağı yerlerden biri olan İmsak, Bursa'da harika tatlar sunuyor.

Tüfekçizade Konağı-Eskişehir

Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan Tüfekçizade Konağı tarihi mistik havası ile oldukça ilgi görülüyor. Yöre kültürünü bilen ustalar tarafından hazırlanan Van kahvaltısı, turistler tarafından da çok beğeniliyor.

Başakşehir Van Kahvaltı Salonu-İstanbul

Gerçek Van serpme kahvaltısı yapabileceğiniz çeşitler sunan Van Kahvaltı Salonu Başakşehir, doğal ve hakiki lezzeti ile beğenileri kazanıyor.

Van Kahvaltı Bahçesi-Antalya

Alanya'da yer alan Van Kahvaltı Bahçesi peynir çeşitleri, kavut ve organik ballarıyla lezzet şöleni yaşatıyor.

Kaynak: Hürriyet

Bakmadan Geçme