Simer Yayın Evi yazarları fuarlarda boy gösterecek

Kurulduğu günden bu yana birçok fuara katılarak adından söz ettiren Simer Yayın Evi, 150'den fazla yazarıyla büyümeye devam ediyor. Simer Yayın Evi yazarları Bitlis'in Tatvan ilçesi, , Kocaeli, Kayseri, Aksaray, Batman, Gaziantep'in Nizip ilçesi, Elazığ, Diyarbakır, Çorum ve Şanlıurfa'da düzenlenecek kitap fuarlarına katılarak kitaplarını sevenleri için imzalayacak.

Simer Yayın Evi yazarları fuarlarda boy gösterecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülke genelinde ulusal ve uluslararası çalışmalara imza atan Simer Yayınevi dur durak bilmiyor. Ülke genelinde 27 fuara ismini yazdıran Simer Yayın Evi, bu yıl 10 fuara katılıyor.

Simer Yayın Evi yazarları 6-15 Ekim tarihleri arasında Tatvan Belediyesi tarafından düzenlenecek Tatvan Kitap Fuarına, 7-15 Ekim tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Kocaeli Kitap Fuarına, 13-22 Ekim tarihleri arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Sun Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenecek 6. Kayseri Kitap Fuarına, 14-22 Ekim tarihleri arasında 3. Aksaray Kitap Fuarına, 20-29 Ekim tarihleri arasında Batman Belediyesi tarafından düzenlenecek Batman Kitap Fuarına, 28 Ekim – 5 Kasım tarihleri arasında Nizip Belediyesi tarafından düzenlenecek Gaziantep Nizip Kitap Fuarına, 28 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenecek Elazığ Kitap Fuarına, 18-26 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek Diyarbakır Kitap Fuarına, 24 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında Çorum Belediyesi tarafından düzenlenecek Çorum Kitap Fuarına ve 16-24 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 6. Şanlıurfa Kitap Fuarına katılacak.

Van kültürünün gelişimine büyük katkıları olan gazetemiz yazarlarından Simer Yayınevi Koordinatörü Yaşar Adıyaman, Kocaeli, Kayseri, Çorum, Elazığ, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da düzenlenecek kitap fuarlarına katılarak kitaplarını okurları için imzalayacak.

Tatvan Fuarına Leyla Mihrinaz Engin öncülüğünde Menduh Bayezit, Ahmet Zahiroğlu, Reyhan Güneş, Hasan Ortakaya, Hakan Özgen, Sultan Daş ve Zelal Kıran katılacak.

Aynı tarihlerde düzenlenecek olan Kocaeli Kitap Fuarına Yaşar Adıyaman, Gölge Sümer, Volkan Çekirdek, Necla Arpa Gülaçar ve Yağmur Budak katılacak.

Aksaray Kitap Fuarına Leyla Mihrinaz Engin, Yaşar Adıyaman, Gölge Sümer, Mesut Cosgun ve daha birçok yazar katılacak.

Kayseri Kitap Fuarı açılacaktır. Her yıl olduğu gibi Simer Yayınevi onlarca yazarını bu yılda burada karşılayacak.  Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Sun Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenecek olan Kayseri Kitap Fuarına Simer Yayınevi yazarlarından Yaşar Adıyaman, Özlem Akşit, Gölge Sümer, Battal Çetine, Funda Menekşe, İzzet Irmak ve birçok yazar katılacak.  

Elazığ kitap fuarına Hasan Ortakaya, Yaşar Adıyaman, Gölge Sümer, Battal Çetine katılacak.

“VAN’DA KİTAP FUARI DÜZENLENMESİNİ İSTİYORUZ”

Gazetemiz yazarlarından Simer Yayınevi Koordinatörü Yaşar Adıyaman “Biz ülkemize katma değer katmak istiyoruz. Birçok fuara aynı anda katılacağız. Yükümüz bilgi ve kitaptır kitap okuyan bir millet her zaman bilinçli olur. Bu yıl içinde Van’da kitap fuarı düzenlenmesini bekliyoruz. Van’da çok güzel kitap fuarları yapılmasını istiyoruz. Van Şair ve Yazarlar Birliği olarak kitap fuarına her türlü desteği sunmaya hazırız. Yeter ki Van’ımızda kitap fuarları düzenlensin. İnsanlar kitap okumanın ne kadar önemli olduğunun farkına varsın. Kitap insanların en iyi dostudur, arkadaşıdır, sırdaşıdır. Van’ımıza kültürel anlamda çok büyük katkı sunacağına inanıyoruz. Yetkilere sesleniyoruz. Kitap fuarı yapılması elzem bir konudur. Yıl içerisinde birçok ilçede fuarlar yapılıyor ilçelerin tanıtımı noktasında inanılmaz güzel işler yapılıyor. Kentimizin her anlamda tanıtımına katkı sunacak olan en büyük çalışma kitap fuarı olduğuna inanıyoruz.  Kitap fuarı yapılırsa bizlerde katkı sunacağız” dedi.

Gazetemiz yazarlarından Simer Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Leyla Mihrinaz Engin ise “Kitap dostu dostumuzdur. Herkese kapımız açık buyurun fuarlarımızı ziyaret edin.  Simer Yayınevi 150 den fazla yazarı ve kitabı ile fuarlarda temsil gücünü çok yüksek kalitede yapmaktadır” diye konuştu. HABER: BURHAN ERGİN

 

Bakmadan Geçme