• Haberler
  • Güncel
  • Simer Yayın Evi yazarları okurlarıyla buluşmaya devam ediyor

Simer Yayın Evi yazarları okurlarıyla buluşmaya devam ediyor

Yılbaşından bu yana 16 kitap fuarına katılarak ismini ülkemizin her tarafına duyuran Simer Yayınevi yazarları okurlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana birçok etkinliğe katılarak adından söz ettiren Simer Yayınevi başarılı çalışmalarla yoluna devam ediyor. 2023 yılında Develi Kitap Fuarı, Sorgun Kitap Fuarı, Karaman Kitap Fuarı, Tatvan Kitap Fuarı, Kocaeli Kitap Fuarı, Kayseri Kitap Fuarı, Aksaray Kitap Fuarı, Bor Kitap Fuarı, Elazığ Kitap Fuarı, Nizip Kitap Fuarı, Tufanbeyli Kitap Fuarı, Şanlıurfa Kitap Fuarı, Çorum Kitap Fuarı, Muş Kitap Fuarı, Osmaniye Kitap Fuarı, Karamürsel Kitap fuarına katılan Simer Yayınevi adından söz ettirmeye devam ediyor. Siirt Kitap Fuarı ve Diyarbakır Kitap Fuarıyla birlikte 2023 yılında 18 kitap fuarına katılacak.

Simer Yayın Evi yazarları okurlarıyla buluşmaya devam ediyor

“DURMADAN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Simer Yayınevi Koordinatörü Yaşar Adıyaman, “200 farklı kitap yelpazesiyle fuarlara katılıyoruz. Bu başarı merkezi Van’da bulunan kültür ve sanat alanında önemli bir başarıdır. Her fuara mutlaka yazar kadrosu ile katılan Simer Yayınevi 2024 yılında da bu başarıyı sündürmeyi hedeflemektedir. Simer Yayınevi yazar kadrosu her geçen gün artmaktadır. Bu kadronun başarısı samimiyetle sürdürülen çalışmaların yanında yazarlarına sahip çıkan bir yayınevi özelliği taşıyor. Durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Simer Yayınevi yazarları bu fuarlara katılarak kendi tanıtımlarını rahat bir şekilde yapmaktadırlar” dedi. HABER: EVREN DOĞRUER
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme