SİMER YAYINEVİ KAYSERİ KİTAP FUARINDA

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sezai Karakoç anısına 4'üncüsü düzenlenen Kayseri Kitap Fuarına Van'ı temsilen Simer Yayınevi katıldı.

Evren Doğruer

Kayseri'de merhum yazar, şair ve düşünür Sezai Karakoç anısına düzenlenen 4. Kayseri Kitap Fuarında 270 yazar, 200'ün üzerinde yayınevi ve 3 milyonu aşkın kitap okurseverlerle buluşuyor. Van’ı temsilen kitap fuarına katılan Simer Yayınevi yoğun ilgi görüyor.

Simer Yayınevi Yönetmeni Leyla Mihrinaz Engin ve Yayın Koordinatörü Yaşar Adıyaman Kayseri’de fuarın nabzını tutuyorlar.

“Bu tür fuarların ilimizde de yapılması gerektiğini düşünüyorum”

Simer Yayınevi her platformda ve her fuarda yer almaya başladı. Van’da kurulmuş olmanın önemini ve Van’ı temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 4. Kayseri Kitap Fuarına yoğun ilgi gösteriliyor. Bu tür fuarların ilimizde de yapılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü okumanın ne kadar önemli olduğunu bugünlerde daha çok anlıyoruz. Kitap fuarını ilimizde yapmamız için hepimizin ortak hareket etmesi gerekmektedir” dedi.

“Yazarlara eşit şekilde destek verilsin”

Simer Yayınevi Yönetmeni Leyla Mihrinaz Engin ise fuarın dolu dolu geçtiğini belirterek, “Fuarın Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması ve stantları uygun fiyatla olması, satışların iyi olması tabii ki memnuniyet vericidir. Fakat bu yıl yazarlara destek verilmemesi, sadece belli başlı yazarların bilboardlarda yer alması tabii ki bizleri üzdü. Umarım bundan sonraki fuarlarda yazarların hepsine eşit şekilde destek ve katkı vereceklerdir” dedi.

12 Aralık'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarı 1 milyonu aşkın kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor. 

Bakmadan Geçme