Sizde kendi tarihinizi yazmalısınız

Geride bıraktığımız yıllara neler sığdırdığımızı, hangi olaylara gelişmelere, değişimlere tanıklık ettiğimizi çoğu zaman pek fark etmeyiz. Günlük yaşamın koşturması arasında çok önemli şeyleri ıskaladığımızı sonradan anlayarak uyanırız, ama o zamanda iş işten geçmiş olur.

Geride bıraktığımız yıllara neler sığdırdığımızı, hangi olaylara gelişmelere, değişimlere tanıklık ettiğimizi çoğu zaman pek fark etmeyiz. Günlük yaşamın koşturması arasında çok önemli şeyleri ıskaladığımızı sonradan  anlayarak uyanırız, ama o zamanda iş işten geçmiş olur.

 

Önceki gün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı.

 

Telefon açan, mesaj gönderen, sosyal medyada güzel dileklerini iletenlerin yanı sıra  gazetemizi ziyaret eden okurlarımız, dostlarımız ve  paydaşlarımız oldu.

 

Ticari bir kuruluş olmanın yanında şehrimizde sosyal sorumluluk anlayışıyla okullara, öğrencilere, sporculara destek olan, muhtaç ailelere çeşitli yardımlarda bulunan, milli, dini ve özel günlerde varlığını htiren Türkerler Holding  Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, beraberindeki Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ercan Kısacık ve Kurumsal İletişim danışmanı Çimen Koç ile birlikte gün nedeniyle gazetemize ziyarette bulundular.

 

Konuklarımızla bölgede yerel gazete çıkarmanın, gazeteci olmanın zorluklarını ve sorunlarını konuştuk. VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram’dan şehrimizde devam eden enerji yatırımlarını, elektrik hatlarının yer altına alınarak yenilendiğini, kaçak elektrik kullanımının kırsal yerleşim yerleri dâhil olmak üzere her geçen gün hızla düştüğünü, kaliteli ve kesintisiz elektrik talepleriyle birlikte bilinçli abone sayısının arttığını,  vatandaşların özünde kaçak elektrik kullanmaya meyilli olmadıklarını dinledik.

 

Sohbet ederken konu Van’ın kurtuluşunun 100. yılı ve 2 Nisan Dünya Vanlılar Günü’ne geldi.  Özbayram valilik, büyükşehir belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek olan 100. yıl ve 2 Nisan etkinlikleri için VEDAŞ olarak  ayran aşı Van pastası dağıtmak caddeleri ışıklandırmak dahil olmak üzere her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını belirterek, Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Türker’in yatırımları bulunan şehirler içinde Van’a ve bu bölgeye pozitif ayrımcılık yaparak büyük önem verdiğini söyledi.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme