SP'den Hüdapar ve MHP'ye Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan ve yönetim kurulu üyeleri, Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) ve Milliyetçi Halk Partisi’ni (MHP) ziyaret etti.

İlde barış ve huzurun sağlanması amacıyla Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Van TSO) kendilerine gönderdiği mektup dahilinde kamu kurum ve kuruluşlarla görüşmelerine aralıksız devam ettiklerini belirten SP Van İl Başkanı Özay İlhan, bu kapsamda siyasi partilerle de bu konuyu görüştüklerini söyledi. Daha önce Van TSO Başkanı Necdet Takva ile görüştüklerini dile getiren İlhan, “İlde son zamanlarda cereyan eden olaylar, esnafın gördüğü zararlar ve aynı zamanda şehrin merkezi noktalarında Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) ve zırhlı polis araçlarının oluşturduğu görüntü, gerek yerli gerekse yabancı turistlerinde, şehrin imajını zedelemektedir. Siyasi partiler olarak ilde huzur ve güvenin sağlanması için bir adım atmak gerekir. Bizde bu noktada siyasi partilerimizle görüşüp, üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışacağız” dedi.
HÜDAPAR İl Başkanı Rasim Saygın ve MHP İl Başkanı Salih Güngöralp’ ta şehrin huzur ve refahı için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek, bu konuda atılacak adımlara destek olacaklarını ifade ettiler.

Bakmadan Geçme