• Haberler
  • Güncel
  • Stratejik Plan çalışmaları kapsamında Erciş'te muhtarlarla toplantı

Stratejik Plan çalışmaları kapsamında Erciş'te muhtarlarla toplantı

Van Büyükşehir Belediyesi'nin Stratejik Plan çalışmaları kapsamında Erciş'te muhtarlarla toplantı düzenlendi. Muhtarların talep ve önerileri alınırken, Stratejik Plan yapılan bu toplantılar sonrası şekillenecek. 

Van Büyükşehir Belediyesi, şehrin geleceğini şekillendirecek çalışmaları sürdürüyor. 2025-2029 Stratejik Plan kapsamında düzenlenen toplantılarla, Van'ın sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha iyi bir geleceğe nasıl ulaşacağı tartışılıyor.

Bu kapsamda Erciş Belediye Başkan Yardımcısı Güler Temel, Belediye Meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Erciş'te muhtarlarla bir araya geldi. Erciş Belediyesi toplantı salonun da düzenlenen toplantıya çok sayıda muhtar katıldı. 

Stratejik plan çalışmaları için gerçekleştirilen toplantıda bir bir söz alan muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sorunları dile getirdi, belediyeye yönelik taleplerini sıraladı.
Muhtarların sorun ve taleplerini not alan Erciş Belediye Başkan Yardımcısı Güler Temel, Belediye meclis üyeleri ve daire başkanları, muhtarlar ile bire bir ilgilendi, dile getirdikleri sorunlar ve talepler not edildi.  

Muhtarların görüş ve önerileri doğrultusunda alınacak kararlar, Stratejik Plan’a yansıtılacak.
 

Bakmadan Geçme