TAKVA: VAN'A RENK KATIYORUZ

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Shopping Fest 2017 futbol turnuvasında yarı finale kalan takımlar kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, 'Kurum müdürleriyle de uzun süredir birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimize renk katmaya çalışıyoruz' dedi.

Rıdvan Can 

Bakhele Bak Yusuf Konak Kahvaltı salonunda gerçekleşen kahvaltı programına Van TSO Başkanı Necdet Takva, VEDAŞ Şirket Müdürü Erullah Okuducu, Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, Türkerler VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş, Türkerler VEPSAŞ Destek Hizmetler Yönetmeni Aydın Özkan, Van PTT Baş Müdürü Hasan Sarı, yarı finale kalan takım futbolcuları, kurum müdürleri ve basın mensupları katıldı.

“İRANLILARIN İLGİ GÖSTERMESİ SEVİNDİRİCİDİR”

Kahvaltı sonrası açıklama yapan Van TSO Başkanı Necdet Takva, son üç yıldır Van’da Alışveriş Günleri festivali düzenlediklerini ifade ederek, “Bu yıl özellikle Kapıköy Sınır Kapısı’na olan ilgi ve alaka, İranlıların yoğun ilgi göstermesi sevindirici bir gelişmedir. Ben bu yıl rakamsal değerler itibariyle -Van Alışveriş Günlerinden esnafımızın büyük bir memnuniyet içerisinde olduğunu mutlulukla izliyorum.  Tabi geçen yıllarda da bize kurumlar çok yoğun destek sağladılar. Bu çerçevede VEPSAŞ başta olmak üzere kalkınma ajansımızın, büyükşehir belediyemizin destekleriyle biz bu faaliyetlerimizi yürütüyoruz” dedi.

TSO Başkanı Takva, turnuvaya 10 takımın katıldığını ifade ederek, “2017 yılı belki de son üç yılın en zirvesine ulaşabildiğimiz ve bundan sonra yeni stratejilerle Alışveriş Günleri festivalini yürütebilmek için yeni bir dönemi karşılayacağız. Bu çerçevede arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmelerde bu festival dönemine renk katması açısından bir futbol turnuvası düzenlemeyi uygun gördük. Ben bu turnuvaya katılan takımları kutluyor ve tebrik ediyorum. 10 kurum bu turnuvaya katıldı ve sevgili Rıdvan Can’ın gönüllü katkısıyla, samimi desteğiyle yarı finale kalan 4 takımla kahvaltıda bir araya geldik.  Kurum müdürleriyle de uzun süredir birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimize renk katmaya çalışıyoruz. Turnuvaya katılan tüm kurum ve kuruluşlara şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

“NECDET TAKVA BÜYÜK ÇABA GÖSTERİYOR”

Van PTT Baş Müdürü Hasan Sarı yaklaşık 2 buçuk yıldır Van’da görev yaptığını belirterek, “ Bu yıl Alışveriş Günleri kapsamında Van TSO Başkanı Sayın Necdet Takva’nın çabalarıyla bir turnuva düzenlendi. Biz 176 yıllık bir kurumuz, uzun yıllar PTTspor her tarafta kurumunu temsil etti. Ben festivalin Van için hayırlı olmasını diliyorum. Turnuvanın da kazasız,  belasız sonuçlanması benim en büyük dileğimdir. Necdet beye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ESNAFIMIZIN GÜLMESİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu ise, Van TSO Başkanı Necdet Takva’ya teşekkür ederek, “Biz esnafın yüzünü güldürmek adına VEDAŞ ve VEPSAŞ olarak elimizi taşın altına koyduk. Hem futbol turnuvasına katılma anlamında olsun, hem de alışveriş festivaline farklı şekilde ciddi katkılar sunduk. Amacımız Van’ımızın kalkınmasıdır.  Bu işe emek veren bütün kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle Van Ticaret ve Sanayi Odasının öncülük etmesi çok önemlidir. Bölgenin bu anlamda kalkınması, gelişmesi, esnafın yüzünü güldürür” dedi.

2017 Shopping Fest Futbol Turnuvasında birbirinden güzel ve çekişmeli karşılaşmalarda VEDAŞ, PTT, İpekyolu Belediyesi ve Sağlık İl Müdürlüğü yarı finale kaldı.

Bakmadan Geçme