• Haberler
  • Güncel
  • Tapu ve Kadastro XV. Van Bölge Müdürlüğü'nün önüne oturma bankı bırakıldı

Tapu ve Kadastro XV. Van Bölge Müdürlüğü'nün önüne oturma bankı bırakıldı

Gazetemizin geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği 'Vatandaşlar oturma bankı istiyor' haberi üzerine harekete geçen İpekyolu Belediyesi, Tapu ve Kadastro XV. Van Bölge Müdürlüğü bahçesine vatandaşların rahat etmesi için oturma bankı bıraktı.

Kurulduğu günden bu yana Van’ın ve Vanlıların sorunlarına çözüm üretmeye çalışan Vansesi Gazetesi vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bir sorunu daha çözdü. Tapu ve Kadastro XV. Van Bölge Müdürlüğü'ne iş ve işlemlerini yaptırmak için giden vatandaşlar geçtiğimiz günlerde gazetemizle iletişime geçerek, söz konusu kurumda mesainin başlamasını beklerken ayakta beklemek zorunda kaldıklarını, oturma bankı istediklerini belirterek gündeme taşımamızı istemişlerdi. Gazetemizin “Vatandaşlar oturma bankı istiyor” haberinden sonra harekete geçen İpekyolu Belediyesi, vatandaşların taleplerini dikkate alarak yaşlı, hasta, çocuklu annelerin rahat etmesi, mesainin başlaması ve işlem sırasının kendilerine gelmesini oturarak beklemesi için Tapu ve Kadastro Van Bölge Müdürlüğü bahçesine oturma bankı yerleştirdi.

Vatandaşlar İpekyolu Belediyesi ve Tapu ve Kadastro Van Bölge Müdürlüğü yetkililerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. HABER: EVREN DOĞRUER

Tapu ve Kadastro XV. Van Bölge Müdürlüğü'nün önüne oturma bankı bırakıldı

Tapu ve Kadastro XV. Van Bölge Müdürlüğü'nün önüne oturma bankı bırakıldı

Bakmadan Geçme