Taraftarlardan şampiyonluk çağrısı

Geçtiğimiz gün olağan genel kurulunda yeniden Vanspor Başkanı seçilen Feyat Kıyak ve yönetimine seslenen taraftarlar takımı şampiyon yapacak futbolcular transfer edilmesini istedi. 

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Vanspor yeni yönetimini seçerek hazırlıklara başladı. Yönetime seslenen Vanspor’lu taraftarlar takımı şampiyon yapacak kadro kurmalarını istedi. 

Taraftarlar, kulübün yeni yönetimine seslenerek, sezon öncesi transfer çalışmalarına ağırlık verilmesini ve şampiyonluğu hedefleyecek bir kadro oluşturulmasını istedi.
Taraftarların, Başkan Feyat Kıyak'a yaptıkları çağrıda, geçtiğimiz sezonun değerlendirmesi ve önümüzdeki sezona dair beklentilerini dile getirdiler. Taraftarlar, Vanspor'un geçtiğimiz sezon gösterdiği performansın yetersiz olduğunu, bu nedenle yeni sezona ciddi şekilde transferler yapıp disiplinli hazırlanmaları bu grupta şampiyonluğa yakışan takımın Vanspor olduğunu tek hedeflerinin şampiyonluk olmalı diye çağrıda bulundular. 

Başkan Kıyak, taraftarların beklentilerini dikkate alacaklarını, transfer çalışmalarına hız vereceklerini ve sezon öncesi kampa yüksek moralli bir kadro ile gideceklerini ifade etti. Kıyak, "Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli. Onların beklentilerini karşılayabilmek için elimizden geleni yapacağız. Geçtiğimiz sezon beklentileri karşılayamadık, ancak yeni sezonda şampiyonluk hedefliyoruz" dedi.

Vanspor'un yeni sezon kadro yapılanması için teknik ekip ve yönetim kurulu, görüşmelerini sürdürüyor. Kulüp, sezon öncesi kampına güçlü bir kadro ile çıkmayı hedefliyor. Taraftarlar, yeni sezona umutla bakıyor ve kulübün bu yıl şampiyonluğa ulaşmasını bekliyor. 

Bakmadan Geçme