• Haberler
  • Ekonomi
  • Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! 1000 personel alımı yapılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! 1000 personel alımı yapılacak

Türşeker AŞ, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı bir kuruluş olarak faaliyet gösteriyor. Bu kuruluşun fabrikasında 1.000 kişiye iş imkanı sağlanacağı duyuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! 1000 personel alımı yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı yazılı açıklamaya göre, TÜRKŞEKER’de 4857 Sayılı İş Kanunu’na göre altı ay boyunca 1.000 kişi geçici olarak istihdam edilecek.

Bakan İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, geçici işçi alımı hakkında bilgi verdi. Bakan Yumaklı, “Tüm yeni arkadaşlarımızı ailemize hoş geldiniz diyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Geçici işçi alımı için başvuru yapacak adayların 11 Temmuz’da İŞKUR’un internet sitesinde yayınlanacak olan şartlara uygun olması gerekiyor. Başvurular 11 Temmuz ile 17 Temmuz arasında İŞKUR’un internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Alınacak geçici işçi sayısı aşağıdaki şekilde belirlenmiştir;

"404 mekatronik bakım onarım mühendisi, 344 kimya mühendisi, 78 makine mühendisi, 42 makine bakım onarım mühendisi, 31 iş makinesi operatörü, 28 buhar kazanı teknisyeni, 20 ziraat makinesi mühendisi, 18 inşaat mühendisi, 15 elektrik mühendisi, 11 bilgisayar teknisyeni, 6 metal mühendisi, 3 endüstriyel otomasyon mühendisi."

 

Bakmadan Geçme