TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ İLANI

TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ İLANI

 
 

Karayolları Genel Müdürlüğü 11. Bölge Müdürlüğü

TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ İLANI

 
         

İLİ

İLÇESİ

MAHALLE

PARSEL

CİNSİ

YÜZÖLÇÜMÜ

İDARE 
HİSSESİ

İMAR 
DURUMU

TAHMİN EDİLEN SATIŞ BEDELİ

GEÇİCİ 
TEMİNAT

İHALE 
TARİHİ

İHALE 
SAATİ

 
 

VAN

TUŞBA

POLATOĞLU

1145/77

ARSA

228,93 M2

TAM

İMARLI

228.930,00 TL

6.867,90 TL.

19.10.2015

10:00

 
                             

1.

Mülkiyeti Karayolları 11.Bölge  Müdürlüğüne ait yukarıda tapu kaydı yazılı taşınmazın satış ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile yapılacaktır.

 

2.

İhale yukarıda belirtilen gün ve saatte Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü Selimbey Mah.İskele Cad. İpekyolu/VAN adresinde İhale Salonunda İhale Komisyonunca yapılacaktır.

 

3.

Açık Teklif Usulü ile yapılacak ihaleye katılacak gerçek ve tüzel kişilerin, teklif verecekleri ihale için;

     
 

a) Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya geçici teminat mektubu ( Geçici teminat mektubunun şekli ve içeriğinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 27. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekir. )

 
 

b) Gerçek kişi olması durumunda noter tasdikli imza beyanı, T.C. kimlik numarasını bildirir Nüfus Cüzdanı ve İkametgah Belgesi

     
 

c) Tüzel kişilerin siciline kayıtlı olduğu odasından ihale yılı içinde alınmış Oda Kayıt Belgesi, noter tasdikli İmza Sirküleri ve vergi kimlik numarasını bildirir belge

   
 

d) Vekaleten katılacakların noter tasdikli vekaletnamesi ve imza beyannamesi

     
 

e) Tebligat için Türkiye'de adres gösteren Tebligat Adres Beyanı

     

4.

Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 38. maddesine uygun olarak hazırlanması ve ihale saatindaen önce komisyona ulaşması şarttır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.

 

5.

İhaleye ait şartname ve diğer evraklar Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü İhaleler Başmühendisliği Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü Selimbey Mah.İskele Cad. İpekyolu/VAN adresinde mesai saatleri içerisinde görülebilir ve bedelsiz olarak alınabilir. İhaleye katılacak olanların şartname almaları ve şartname alındı makbuzunun teklif zarfının içerisine konulması zorunludur.

 

6.

İhale ile ilgili giderler ( vergi, resim, harç, ihale ilan giderleri ve diğer ödenmesi gereken giderler) ihale uhdesinde kalan istekliye aittir.

     

7.

İhaleye katılabilme şartı olarak istenilen bütün belgeler bir zarfa konulur. Zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı veya ticaret unvanı, tebligata esas açık adresi, teklifin hangi işe ait olduğu ve ihaleyi yapan idarenin açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır ve mühürlenerek ihale tarih ve saatine kadar, Karayolları 11. Bölge MüdürlüğüKarayolları 11. Bölge Müdürlüğü Selimbey Mah.İskele Cad. İpekyolu/VAN adresine İhale Komisyon Başkanlığına teslim edilir. Bu saatten sonra verilecek teklif zarfları veya her hangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmaz.

 

8.

İhaleye teklif verecek alıcılarca belgelerin tamamının aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneklerinin verilmesi zorunludur. İstenen belgelerin aslı yerine ihale tarihinden önce İdare tarafından "aslı idarece görülmüştür" veya bu anlama gelecek şekilde şerh düşülen suretlerini tekliflerine ekleyebilirler.

 

9.


Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin yukarıdaki esaslara göre temin edecekleri belge ile  Noter tasdikli ortak girişim beyannamesi  verilmesi gerekmektedir.

 

10.

İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

     

11.

İhale en yüksek teklif üzerinden, her pey artırımı 100,00TL.(YüzTürkLirası) olarak uygulanacaktır.

     
 

İlan olunur.  Basın V: 152018 (www.bik.gov.tr)

                 
                           

Bakmadan Geçme