• Haberler
  • Spor
  • TAŞKIN: ŞAMPİYON OLMAK İÇİN HAZIRLANIYORUZ

TAŞKIN: ŞAMPİYON OLMAK İÇİN HAZIRLANIYORUZ

Ligin ilk yarısını gazetemize değerlendiren Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, 'Taraftarlarımıza çağrı yapmak istiyorum. İkinci yarıya sıkı hazırlanıyoruz. Vanspor emin ellerde, sezon sonunda şampiyon olmak için 4 transfer yaparak ekibimle birlikte elimizden gelen her türlü çabayı sarf edeceğiz' dedi. Vanspor Salı günü Antalya Rixos Otel'de kampa girecek.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligin ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak, 30 puanla 5. sırada yer aldı.  Kırmızı Siyahlı ekip, 29 kez ağları havalandırırken, kalesinde 17 gol gördü. Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, 6 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını belirterek, 4 yeni transfer yapmayı düşündüklerini söyledi.

 “İlk yarıda güzel puanlar elde ettik”

Ligin 12. haftasında teknik direktörlük görevine başladığını belirten Taşkın, “Geldiğimizde zorluk derecesi yüksek 5 tane lig maçına çıkacaktık. 3’ü deplasman, 2’sini kendi sahamızda oynayacaktık. Bizim amacımız devreye girerken yüksek puanları almaktı, bunu da yönetimiz ve futbolcularımızla birlikte başardığımızı düşünüyorum. 5 maçta 12 puan aldık. Bu puanda çok önemlidir. İlk yarıda güzel puanlar elde ettik. Çünkü yendiğimiz takımlar bizim üzerimizde yer alıyordu. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Kupa için yoğun bir iddiamız yoktu ama elimizden gelen her şeyi ortaya koyduk” dedi. 

“Şampiyon olmak için her türlü çabayı sarf edeceğiz”

Taraftarlara çağrı yapan Taşkın, şampiyon olmak için  her türlü çabayı sarf edeceklerini belirterek, “Rekabeti sağlamak adına devre arasında takıma biraz markaj yapacağız. Mevcut kadrodan son derece memnunum. Takımdan ayrılan oyuncularımız olacak. İkinci devre daha güçlü bir şekilde lige damgasını vuran Vanspor’un geleceğine inanıyorum. Şuanda defansa ve orta sahada yoğun bir rekabet yok. Bu mevkiler için transfer yapmayı düşünüyoruz. Bunun dışında takımın mevcut kadrosu gayet iyi durumda, fazla müdahale etmeyi düşünmüyoruz. Yapacağımız transferler 4’ü geçmeyecek. Zaten takımdan ayrılan 6 oyuncu var. Transferler konusunda başkanla birlikte ince eleyip sık dokuyacağız. Salı günü Antalya Rixos Otel’de kampa giriyoruz. Bu süreçte iki veya üç hazırlık maçı yapacağız. İyi bir kamp dönemi geçireceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımıza çağrı yapmak istiyorum. İkinci yarıya sıkı hazırlanıyoruz. Vanspor emin ellerde, sezon sonunda şampiyon olmak için ekibimle birlikte elimizden gelen her türlü çabayı sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

Bakmadan Geçme