Tatilin keyfini Van AVM'de çıkarıyorlar

Van AVM okulların tatil olmasıyla birlikte daha da hareketlendi. Van AVM'de Bremen Mızıkacıları ile eğlenen çocuklar, şehrin en konforlu sinema salonlarında vizyondaki filmlerin keyfini çıkarıp, Toru Entertainment'taki oyunlarla coşuyor.

Vansesi Haber Merkezi

Kapılarını açtığı ilk günden itibaren kentin cazibe merkezi haline gelen Van AVM okulların tatil olmasıyla birlikte daha çok şenlendi. Şık kafeleri, restoranları, ve dünya markası mağazalarıyla kısa zamanda kentte yaşayanların keyifle zaman geçirdiği buluşma noktası haline gelen Van AVM, sömestr tatilinde çocuklar için renkli etkinliklerle hareketlendi.

Çocuklar en çok Grimm Kardeşler'in efsane masalı Bremen Mızıkacıları'nın kahramanları evden kaçan horoz, kedi, köpek ve eşekle çok eğleniyor. Bremen Mızıkacıları ile saat 13.00'ten, 18.00'e kadar etkinliklerde masal anlatımından, halat çekme yarışına, atölye çalışmalarından drama performansına kadar pek çok aktivite yapılıyor. Hızını alamayan çocuklar Van AVM'nin en üst katında bulunan Toru Entertainment'ta birbirinden renkli, heyecanlı oyuncaklarla coşuyor.

Sömestrde Vanlı çocukların yanı sıra çevre illerden de aileleriyle Van AVM'ye gelen çocuklar da, kentin en konforlu salonlarında vizyondaki filmleri izleme şansını yakalıyor. Köstebekgiller 2, Düğün Dernek ve Dedemin Fişi çocukların tatilde en çok ilgi gösterdiği filmler oluyor.

Bremen Mızıkacıları'nın 29 Ocak Cuma gününe kadar tüm çocukları Van AVM'de bekleyeceği açıklandı.

Bakmadan Geçme