• Haberler
  • Ekonomi
  • Tek şartla 150 bin yardım verilecek: Kendi işini kurmak isteyenler dikkat!

Tek şartla 150 bin yardım verilecek: Kendi işini kurmak isteyenler dikkat!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamayla birlikte kendi işini kurmak isteyen vatandaşlara tam 150.000 TL hibe desteği vereceklerini açıkladı, işte verilecek destekten faydalanmak için alınan şartlar.

Tek şartla 150 bin yardım verilecek: Kendi işini kurmak isteyenler dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin Girişimcilik ve İstihdam alanındaki potansiyelini artırmayı hedefleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kendi işini kurmak isteyenlere büyük bir fırsat sunmaya hazırlanıyor.

Bakan Işıkhan, yaptığı açıklamada, yeni girişimlerin desteklenmesi ve ekonomiye katkı sağlanması amacıyla kapsamlı bir hibe programının kapıda olduğunu duyurdu.

150 BİN LİRAYA KADAR VERİLECEK!
Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: "İŞKUR aracılığı ile engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızın hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çalışıyoruz. Kendi işini kurmak isteyen engelli girişimci adaylarına 150 bin liraya kadar, eski hükümlü girişimci adaylarına 110 bin liraya kadar hibe desteği veriyoruz. Başvurmak isteyen vatandaşlarımız detaylı bilgi için http://iskur.gov.tr adresinde 'duyurular' bölümünden başvuru rehberine erişebilir. Son başvuru tarihi 15 Aralık 2023."

Kaynak:TV100

Bakmadan Geçme