TEKSPOR'UN EFSANE FUTBOLCULARI 25 YIL SONRA BULUŞTU

Van'ın efsane futbol kulüplerinden, kapanan (Türkiye Elektrik Kurumu) TEKSPOR'un 25 yıl önce forma giyen eski futbolcuları halı sahada buluştu.

Rıdvan Can

 

TEKSPOR Kulübü futbol takımında 25 yıl önce forma giyen 14 eski sporcu önceki gün halı sahada bir araya geldi. Uzun yıllar sonra bir araya gelen futbolcular eski günleri yâd ederek, hasret giderip, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yıllar sonra beraber futbol oynadığı takım arkadaşlarını görmenin mutluluğunu yaşadığını belirten o dönemin takım kaptanı ve İl Tertip Komitesi Başkanı Nurettin Tuğrul, "Bizi 25 yıl sonra bir araya getiren bir birinden değerli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Futbol takımındaki arkadaşlarımızla birbirimizi uzun yıllardır görememenin burukluğunu yaşıyorduk. Bu organizasyon sayesinde hasret giderdik" dedi.

Efsanelerden oluşan sarı yelekli takımda; kaptan Nurettin Tuğrul, Serkan Dede, Rıdvan Can, Hamit Akman, Mesut Sütçü, Yusuf Sütçü, Yasin Dağ, Cevdet Tezel

Mavi Yelekli takımda; Rıza Bingöl, Bekir Oflas, Çetin Yuka, Ercan Tutal, Mahmut Şahin, Aziz Çetin, Ebubekir Bilen forma giydi. Dostluk içinde geçen maçta Mavi takım sarı takımı 9-7 mağlup etti.

Bakmadan Geçme