• Haberler
  • Spor
  • Tekvando kursiyerleri yeni kuşaklarına kavuştu

Tekvando kursiyerleri yeni kuşaklarına kavuştu

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören tekvando kursiyerleri, düzenlenen törenle, yeni kuşaklarına kavuşarak, çalışmalarının meyvelerini topladılar.

Kuşak takma programı, başarılı gençlerin ödüllendirilmesi ve motivasyonlarının artırılması adına düzenlendi. İpekyolu Belediyesi yetkilileri, gençlerin gösterdiği üstün performansı takdir ederek, "Tekvando bizim için çok önemli bir spor dalı. Gençlerimizin bu alanda gösterdiği başarılar bizi gururlandırıyor. Onların heyecanını ve azimlerini görmek bizi de heyecanlandırıyor. Bu genç sporcularımızın, ilerleyen yıllarda daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz" diye konuştular.

Törende, kursiyerler heyecanla yeni kuşaklarını taktılar. Her bir kuşak, öğrencilerin gösterdiği ilerlemeyi ve başarıyı simgeliyordu. Kursiyerler, çalışmalarının karşılığını almış olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Antrenörler de öğrencilerinin gösterdiği gelişimden dolayı gurur duyduklarını belirttiler.

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri, törende yaptığı konuşmada, "Gençlerimizin bu alanda gösterdiği başarı bizi gururlandırıyor. Tekvando, disiplin, öz güven ve takım ruhunun gelişmesine katkı sağlayan önemli bir spor dalı. Belediyemiz olarak, gençlerimizin spor alanında gelişmesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

İpekyolu Belediyesi'nin Gençlik ve Spor Müdürlüğü, tekvando kurslarının yanı sıra birçok farklı spor dalında da eğitim programları sunuyor. Gençlerin fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen programlar, gençler arasında büyük ilgi görüyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme