Temel'den Kandaşoğlu'na ziyaret

Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel ve yönetim kurulu üyeleri, kurulduğu günden bu yana Vanspor'a büyük destek veren Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Olağanüstü kongre sonrası resmi olarak göreve başlayan Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel ziyaretlerini sürdürüyor.

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nu ziyaret eden Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel, "Doğu Şirketler Grubu'nun Vanspor'a verdiği destek bizler için çok değerli. Kendileri kulübümüzün en önemli paydaşlarından biri. Bugün burada olmalarından dolayı mutluluk duyuyoruz. Görüşmelerimizde, Vanspor'un mevcut durumu ve geleceğe yönelik planlarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerinin desteği ve önerileri bizim için çok kıymetli" dedi.

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu da, "Vanspor, şehrimizin en köklü spor kulüplerinden biri. Kulübümüzün her zaman yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Bugün burada yapılan görüşmelerde, Vanspor'un gelecek planları hakkında detaylı bilgi edindik. Kulübümüzün başarıları ve hedefleri bizi de heyecanlandırıyor. Bundan sonra da Vanspor'a her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Görüşmenin sonunda, Vanspor Kulübü Başkanı Erol Temel ve yönetim kurulu üyeleri, Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'na geçmişten bu yana verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme