Temel'den maça davet çağrısı

Artı Değer Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel, pazar günü konuk oynanacak Nazillispor, Vanspor maçına Aydın ve çevresindeki Vanlı taraftarları davet etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Artı Değer Vanspor, şampiyonluk parolasıyla başladığı ligde ilk hafta maçını kazanırken, gözünü üst üste iki hafta deplasmanda oynayacağı maçlara çevirdi.

İlk olarak 8 Eylül Pazar günü Nazillispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Artı Değer Vanspor, bu maç için bugün Aydın’da son idmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Her maça 3 puan parolası ile çıkacaklarını ve hedeflerinin bu yıl şampiyonluk olduğunu hatırlatan Artı Değer Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Erol Temel, bu yolda en önemli destekçilerinin de taraftarlar olacağını söyledi.

Kulüp Başkanı Erol Temel, “Bu zorlu ve uzun yolda hedefe ulaşmamız ancak ve ancak büyük taraftarlarımızın desteği ile mümkün olacaktır. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Nazilli Spor maçına da Aydın ve çevre illerdeki Vanlıları ve Van Spor taraftarlarını davet ediyorum. Taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek hem bizleri, hem teknik heyet ve futbolcularımızı ayrı bir motive ediyor. En büyük motivasyon kaynağımız olan taraftarlarımızın desteği ile hep birlikte bu sene şampiyonluğu elde etmek istiyoruz. İki hafta üst üste deplasmanda oynayacağımız maçların ardından kendi sahamızda da taraftarlarımızla buluşacağımız anı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Nazillispor, Artı Değer Vanspor, 8 Eylül Pazar günü Nazilli İlçe Stadı'nda saat 16.30'da karşı karşıya gelecek.
 

Bakmadan Geçme