Temiz Van Kampanyası Edremit'te

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 'Duyarlı Toplum, Temiz Van' kampanyası, Edremit ilçesinin Eminpaşa Mahallesi'nde devam etti.

Temizlik bilincini yaygınlaştırmayı hedefleyen “Duyarlı Toplum, Temiz Van” kampanyasının bu durağında, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve Edremit Belediye Başkanı Rabia Başak Koç öncülüğünde geniş bir katılım sağlandı.

Etkinliğe ayrıca, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Zana Karakaya, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve mahalle sakinleri de katıldı. Kampanya kapsamında, mahallenin çeşitli noktalarında temizlik çalışmaları yapılırken, katılımcılar da çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak için büyük bir çaba gösterdi. Belediye başkanları, temiz çevre için toplumsal duyarlılığın önemine vurgu yaparak, kampanyanın tüm ilçelerde devam edeceğini belirtti.

Vansesi Haber


 

Yorumlar 2
Bu şehri uzaylılar mı kirletiyor? 29 Ağustos 2024 13:24

Medeni insanlar, bilinçli insanlar, duyarlı insanlar, dikkatli insanlar, görgülü insanlar, kendini seven insanlar, kentini seven iinsanlar caddesini، sokağını, kaldırımını,parkını, yeşil alanını,dükkanının önünü,evinin çevresini,çarşısını, çevresini,doğasını ASLA KİRLETMEZ. İnsan olan tertemiz yerde yaşamak ister. Bunun kendi elinde olduğunu da bilir. Bu şehri başkaları değil, bu şehirde yaşayanlar kirletiyor. Burada yaşayan tüm insanlar duyarlı olmazsa, kurumlar da ilgili ve gayretli olmazsa şehrimiz kirli,çöplü, tozlu, bakımsız kalmaya devam eder. Şehrimiz insan kalitemizi gösterir, kurumlarımızın ilgi ve vizyonunu gösterir.

Hiç olmazsa bir ay bunu bir görelim 29 Ağustos 2024 13:21

VAN'IN İLK SORUNU, EN BÜYÜK SORUNU, EN YAYGIN SORUNU KİRLİLİKTİR. BU HEP BÖYLE OLMUŞTUR. YILLARDIR BU SORUN GİDERİLMEDİ. EDREMİT, İPEKYOLU VE TUŞBA'NIN CADDELERİ, SOKAKLARI, KALDIRIMLARI, REFÜJLERİ, KAVŞAKLARI, ARA SOKAKLARI,ÇARŞILARI, MAHALLELERİ, SEMTLERİ, TOKİLERİ, PARKLARI, SAHİLLERİ, KIYILARI,MESİRE ALANLARI, ÖREN YERLERİ, DERELERİ, KANALLARI, İPEKYOLU CADDESİ VE HER NERESİNE GİDERSENİZ TOZ, TOPRAK, KAĞIT, NAYLON, PLASTİK, ÇÖP, EVSEL ATIK VE HER TÜR KİRLİLİĞİ GÖREBİLİYORSUNUZ. BELEDİYELER, DSİ VE KARAYOLLARI SORUMLULUK ALANLARINI ÇOĞUNLUKLA İHMAL EDİYOR, YETERSİZ BİR TEMİZLİK VAR. GRİLİK, KURULUK, KİRLİLİK BU ŞEHRİN DİLİNDE. YILLARDIR HER YAZ BU SORUNLAR HABER OLUYOR. VATANDAŞLAR BİLİNÇLİ VE DUYARLI OLMADIKÇA, ADI GEÇEN KURUMLAR DA 365 GÜN VAZİFESİNİ OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ YOĞUN, YAYGIN VE TİTİZ BİR ŞEKİLDE YAPMADIKÇA VAN KİRLİ KALMAYA DEVAM EDECEK. TÜM İLGİLİ KURUMLAR ACİLEN TOPLANTI YAPIP SAHADAKİ BU SORUNLARI GİDERMELİ. VBB, İLÇE BELEDİYELERİ, DSİ VE KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KENDİ SORUMLULUK ALANLARI İÇİN TÜM EKİPLERİ, TÜM ARAÇLARI VE TÜM İMKANLARIYLA SEFERBERLİK BAŞLATSIN.

Bakmadan Geçme