TERTEMİZ İNANANLAR, İYİ OKUYUN.

Eğitimci Yazar Bahri Yıldızbaş yazdı...

— Dış güç dediğimiz siyonların iç güç ajanları ve onların hokkabazları; namazı ve orucu bozan şeyleri, hac İLE abdest gibi konuları tartıştırarak, Allah’ın Kur’an- Kerim’indeki esas emirlerini unutturuyor, İslamı siyasallaştırarak Müslümanları eğitimden, bilimden ve ahlaktan uzaklaştırıp cahil kalmalarını sağlıyor, din uğruna sürekli savaştırıp bütün kaynaklarını şeyhler ve krallarla sömürüyor, o dövizlerle silahlarını deniyorlar.   

Esas sevaplar, günahlar, cennet ve cehennem: Namaz, oruç ve hacda DEĞİL.

ATEŞ ve AZAP:

— İftira atmakta!!

— Hırsızlık yapmakta (çalmak)!!

— Öldürmekte!!

— Zina etmekte (tehditle, güçle ve para karşılığı)!!

— İhtiyaçtan fazla, mal edinmekte!!

OKU:

— Tevbe 34: “Ey iman edenler! Altın ve gümüşü yığıp da onları Allah yolunda harcamayanlar yok mu, işte onları elem verici bir azab ile müjdele!” Yani, ihtiyacından fazlasını biriktirip, karaborsacılık ve fırsatçılık yapanlar İLE:

— Tevbe 35: Kıyâmet gününde, biriktirilen o altın ve gümüşler (sermaye) cehennem ateşinde kızdırılıp onların alınları, yanları ve sırtları bunlarla dağlanacak ve onlara: “İşte bunlar, kendiniz için biriktirdiğiniz altın ve gümüşlerdir. Şimdi tadın bakalım o durmadan yığıp biriktirdiğiniz şeylerin cezasını!” denilecek.

— Kimler dağlanıyor, kimler aklanıyor, kimler paklanıyor ve kimler saklanıyor: 34 ve 35’de yazılmış.

— Saf ve temiz inananlar fark etsin diye, islam coğrafyayasını kan gölüne ve cahiliye çağına çeviren, yoksulluğu kadercilik ve coğrafya diye giydiren, kendisini şeyh ve alim diye yutturan sahte din hokkabazları ile sakallı emperyalist ajanlarına yazdım.

Sağlıkla, mutlulukla ve sevgiyle selamlar.

 

Bakmadan Geçme