TFFHGD SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI

TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı yönetim kurulu toplantısını Kars Sarıkamış'ta gerçekleştirdi.

Rıdvan Can

 

TFFHGD Bölge sorumlusu Taner Coşkun'un ev sahipliğinde Kars Sarıkamış'ta toplanan TFFHGD yönetim kurulu hem Sarıkamış Şehitlerini andı hemde aylık toplantısını gerçekleştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcileri Kurulu Başkanı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ve TFFHGD Bölge sorumlusu Taner Coşkun'un ev sahipliğinde Kars Sarıkamış şehitlerini anma törenine katılmak üzere yönetim kurulu üyeleri, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı şube başkanları, yönetimi ve hakemler  etkinliğe katılarak sarıkamış şehitlerini andı.

Kars Sarıkamış şehitlerini anma törenine katılan yönetim kurulu üyeleri daha sonra bölge sorumlusu Taner Coşkun tarafından organize edilen yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, TFFHGD bölge sorumlusu Taner Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri başkanlar ve Kars ve hakem ve gözlemciler katıldı. Toplantıda yönetim kurulu üyeleri ile bölgede görev yapan hakem ve gözlemcileri dinleyen TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı,  sorunları dinleyerek istişarede bulundu.

Bakmadan Geçme