• Haberler
  • Van Haber
  • TOKİ ve Erciş Kentsel Dönüşüm İhalesi hakkında flaş gelişme!

TOKİ ve Erciş Kentsel Dönüşüm İhalesi hakkında flaş gelişme!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Erciş'in özlemle beklediği, şehrin kaderini değiştirecek, kentsel dönüşüm projesi yapım işi ihalesinin 15 Mayıs'ta yapılacağını açıkladı.

Vansesi Gazetesi Haber Merkezi

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, çok önemli bir açıklama yaptı. Çiftci, TOKİ ve Kentsel Dönüşüm projesi halesinin 15 Mayıs’ta yapılacağını kaydederek, “Erciş'te birinci kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları tamamlanmış olup,yıkımı gerçekleştirilen iş yerlerinin kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeniden yapılacak olması halkımız tarafından memnuniyetle karşılandı.Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılacak yenileme çalışmaları Erciş esnafına ve ilçenin ekonomisine olumlu katkı sunacaktır. Depremden sonra yaşanan sıkıntıların giderilmesine katkı sunacak projeyle yeni bir Erciş ortaya çıkacaktır” dedi.

Çiftçi, Erciş kentsel dönüşüm birinci etapta katkıları olan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanı Sayın Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ve AK Parti hükümetine Erciş halkı adına teşekkür etti.

 

Bakmadan Geçme