Toms'tan Van'a 10 bin ayakkabı!

Asıl amacı sosyal bir projeye hizmet etmek olan Toms ayakkabılarının Türkiye Başkanı Rıfat Elhadef Van'da İhtiyacı olan 10 bin çocuğa Türkiye Eğitim Vakfı üzerinden ayakkabı verecek. Ayakkabı desteği eğitim süresince devam edecek.

Vansesi Haber Merkezi

 

2006 yılında Arjantin'deki yoksul çocukları hedefleyen marka satın alınan her ayakkabı için bir tane de alanın adına yoksul çocuklara veren dünyaca ünlü Toms ayakkabı Van'da ihtiyacı olan 10 bin çocuğa ayakkabı dağıtacak.

 

 İş dünyası için iyi bir sosyal örnek olduklarını belirten Toms'la ayakkabılarının Türkiye Başkanı Rıfat Elhadef; "Hangi sektörde iş yapıyor ya da yapmayı düşünüyor olursanız olun, sosyal girişimcilik modelini uygulamanız mümkün" dedi.

 

 Toms Türkiye Van'da İhtiyacı olan 10 bin çocuğa Türkiye Eğitim Vakfı üzerinden ayakkabı vereceğini köşesinde açıklayan Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman, ayakkabı desteğinin, eğitime devam oranını yüzde 62 artırdığını kaydettiğini yazdı.

 

Toms Türkiye Başkanı Rıfat Elhadef'in hem marka hem de sosyal sorumluluk projesi hakkında 'Marka Konferası'nda çarpıcı açıklamalar yaptığını söyleyen Arman,  Toms'un  son 10 senedir, dünya üzerinde ayakkabısı olmayan 70 milyon çocuğa ayakkabı sağladığını, sadece bir kereliğine ayakkabı vermediğini, o çocuklara tüm eğitim hayatları boyunca ayakkabı vermeye devam etiğini belirtti.

 

 Toms'un "One for one" diye bir felsefeleri olduğuna dikkat çeken Ayşe Arman, "Siz, onların dünyadaki herhangi bir yerindeki dükkânından, bir ayakkabı satın alınca, aynı anda dünyanın herhangi bir yerinde ayakkabısı olmayan bir çocuğa ayakkabı hediye etmiş oluyorsunuz. Toms'un Türkiye başkanı Rıfat Elhadef aslında bambaşka bir işi olan bir adam, ama resmen kalbini, ruhunu bu işe adamış durumda. Gerçi bu onlarda aile geleneği, annesinin de down sendromlular için bir okulu var. Son iki yıldır Toms Türkiye olarak, İhtiyacı olan çocuklara, Türkiye Eğitim Vakfı üzerinden ayakkabı veriyorlar. Bu arada, ayakkabı, eğitime devam oranı da yüzde 62 artırıyormuş.Bratt Pitt'ler, Ben Afflect'ler... Sonra da laf, Türkiye'de de bu işin baş gönüllüsüne Kenan Doğulu'ya geldi. Bugüne kadar inanılmaz destek vermiş, o gün de sağ olsun geldi, bizi kırmadı sahneye çıktı.

Bakmadan Geçme