Toplu ulaşım akıllı dolum cihazı onarılmayı bekliyor

Van'da yaşanan mazbata krizinin ardından çıkan olaylarda zarar gören toplu ulaşım akıllı dolum cihazı onarılmayı bekliyor. 

Büyükşehir Belediyesi'ne seslenen vatandaşlar, şehirde toplu ulaşım hizmetlerinin aksamaması için zarar gören akıllı dolum cihazının onarılmasını talep etti.  

Toplu ulaşım hizmetleri, vatandaşların günlük yaşamlarını sürdürebilmesi açısından büyük bir öneme sahip. Belediye tarafından işletilen akıllı dolum cihazları, toplu taşıma kartlarının dolumunda kolaylık sağlayan vatandaşların hızlı bir şekilde ulaşıma erişimini sağlayan önemli bir araçtır. Ancak, yaşanan mazbata krizi sonucunda çıkan olaylarda birçok kamu malı ve akıllı dolum cihazı zarar gördü.

Büyükşehir Belediyesi'ne çağrıda bulunan vatandaşlar, toplu ulaşım akıllı dolum cihazının acilen onarılmasını talep etti. Çünkü zarar gören cihaz, şehirdeki toplu ulaşım hizmetlerinin düzenli bir şekilde işlemesini engellemekte ve vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntı yaşamasına neden olmaktadır.
Vatandaşlar, toplu ulaşımın aksamaması ve günlük hayatın normal seyrine dönmesi için belediyenin hızlı bir şekilde harekete geçmesini beklemektedir. Özellikle iş ve eğitim gibi günlük faaliyetlerini sürdürebilmek için toplu taşıma hizmetlerine ihtiyaç duyan vatandaşlar, akıllı dolum cihazının ivedilikle onarılmasını istemektedir. 

Bakmadan Geçme