Transfer masasına değil, nikâh masasına oturdu

Van Büyükşehir Belediyespor alt yapısında yetişen ve uzun süre Van'da top koşturan 2005-2006 sezonunda Van Büyükşehir Belediyespor'da şampiyonluk yaşayan Vanlı yıldız futbolcu Osman Yıldırgan, hayatını çocukluk aşkı Seren Güleşce ile dillere desten bir düğünle taçlandırdı.

Rıdvan Can

 

İpekyolu İlçe Belediyesi evlendirme müdürü Muzaffer Kıyağ'ın kıydığı nikâhta Seren Güleşce'nin nikâh şahitliğini Şeyma Tatlı, Osman Yıldırgan'ın ise Vanspor'dan futbolcu arkadaşı Sinan Tosun yaptı.  Kıyılan nikâhın ardından çifte, mutluluklar dileyen Kıyağ, evlilik cüzdanını Gelin Seren'e teslim ederek çift'e ömür boyu mutluluklar diledi. 

 

 

Yakınları, Futbolcular ve Spor Camiası Yalnız Bırakmadı

Çırağan Sarayında muhteşem bir düğün ile dünya evine giren çift'i sevenleri yalnız bırakmadı.

 

 

Çift'in ailelerinin yanı sıra yakın arkadaşları eski ve yeni futbolcular ilin spor camiasının önde gelen isimleri katıldı. Gecede Seren ve Osman çifti davetliler, futbolcular halaylar çekerek gecenin sonuna dek eğlendiler.

 

 

Güleşce ve Yıldırgan'ın Aşkı 2006 Yılında Başladı

Eşi Seren Güleşce ile 2006 yılında tanıştığını söyleyen Yıldırgan, "Bu arkadaşlığımız zamanla aşka dönüştü karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde uzun bir zaman diliminden sonra bu aşkımızı evlilikle taçlandırdık çok mutluyuz" dedi.

 

 

Başta Vanspor olmak üzere İnegölspor, Tarsus İdmanyurdu ve birçok profesyonel kulüpte futbol hayatını sürdüren 2017-2018 sezonunda ise Adıyamanspor'da futbol hayatına devam eden Vanlı Futbolcu Osman Yıldırgan transfer masasında değil, Seren Güleşce ile nikâh masasında kendilerini birbirlerine bağlayan imzayı attılar.  

Bakmadan Geçme