TSO'DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A MORAL KAHVALTISI

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimi ve futbolcularıyla Diyarbekirspor maçı öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

Rıdvan Can 

Spor Toto 3’ncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor ligin 13.haftasında (yarın) sahasında Diyarbekirspor’u ağırlıyor.  

Van Büyükşehir Belediyespor’a kritik maç öncesi moral kahvaltısı verildi. Bak Hele Bak Yusuf Konak Kahvaltı salonunda verilen kahvaltıya Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, kulüp yöneticilerden Ali Çoban, Ramazan Kıvanç, TSO Başkan Yardımcısı Yavuz Kahraman, Genel Sekreter Ramazan Temizel, TSO üyesi Diyadin Altındal ve futbolcular katıldı.    

Takva; “ Büyükşehir Belediyespor’u Ağırlamaktan Mutluluk Duyduk”

Diyarbekirspor maçı öncesi takımı ve kulüp yöneticilerini ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten, TSO Başkanı Necdet Takva, “Van’ın en önemli markası olan Van Büyükşehir Belediyespor'un ligdeki hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. Yarın sahasında Diyarbekirspor ile zorlu bir maça çıkacak. Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor yönetim ve futbolcularını maç öncesi moral kahvaltısı vermekten mutluluk duyduk. Bu kentte yaşayan herkes takıma sahip çıkmalıdır. Bu sezon layık olduğumuz 2'nci Lig'e çıkacağız" dedi.

Çalım:“TSO Yönetime Teşekkür Ediyoruz”

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım ise, zorlu Diyarbekirspor maçı öncesi Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet ve oda yönetimine teşekkür ederek, "Kahvaltıda arkadaşlarla bir arada olduk. Diyarbekirspor maçı öncesi moral motivasyon yönünde keyifli bir ortam geçirdik. Yarın üç puan alarak taraftarımıza hediye etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çalım, kritik Diyarbekirspor maçı öncesi Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve yöneticilerini maça davet etti.

Bakmadan Geçme