TÜFAD SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

Futbol antrenörleri için iki yılda bir düzenlenen 'Antrenör Gelişim Semineri' önceki gün Van TSO'da yapıldı. Antrenörler için zorunlu olan seminere bölge antrenörleri yoğun ilgi gösterdi.

Rıdvan CAN

TÜFAD Gelişim Seminerine Türkiye Futbol Federasyonu Eğitim Dairesinden Ersan Ungan,Sertan Kıragası ile TÜFAD Şube Başkanı Mehmet Tuğrul Van'da görev yapan birçok antrenörün yanı sıra Hakkâri, Iğdır ve Bitlis antrenörleri katıldı.

Van TÜFAD Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, TFF GD eğitimcileri Ersan Ogan ve Sertan Kıragası, TÜFAD yönetim kurulu başkanları, yöneticilerin katılımıyla düzenlenen seminerde uygulamalı olarak teknik bilgi taktik çalışmalar gösterildi. Seminer ile ilgili bilgi veren Van TÜFAD Başkanı Mehmet Tuğrul,"TÜFAD Van Şubesi olarak düzenlediğimiz seminerde antrenörlere hem teorik hem de uygulamalı eğitim verildi. Seminerimiz oldukça verimli geçti. Antrenörlük görevi yapan arkadaşlarımız zorunlu olarak 2 yılda bir katıldıkları seminerde birlikte oluyoruz. TFF'den gelen hocalar yeni güncellemelerle ilgili bilgiler aktardılar. Hakkâri, Bitlis ve Iğdır'ın yanı sıra Van'daki antrenör arkadaşlarımız seminere yoğun bir ilgi gösterdi. Seminer ile birlikte 2 yıl içinde antrenörler görevlerine faal olarak devam edecek. Seminerimize yoğun katılım gösteren tüm antrenör arkadaşlarıma seminerin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Antrenörler İftar'da Buluştu 

Van'da futbola hizmet eden spora gönül vermiş, yönetici ve antrenörlerin katılımıyla verimli geçen seminerin ardından iftarda bir araya geldiklerini belirten, Tuğrul, özellikle Van'da spor camiasının birlik olduğunu ifade ederek, bu bereket ve rahmet ayında seminerde ve iftar yemeğinde herkes bir birini kucakladı. TÜFAD olarak özellikle Van'da futbolun birlikteliğini burada sağlamış olduk."dedi.

Bakmadan Geçme