• Haberler
  • Güncel
  • TÜMKİAD VAN TEŞKİLAT BAŞKANI KARA'DAN KAYMAKAM SOLAK'A ZİYARET

TÜMKİAD VAN TEŞKİLAT BAŞKANI KARA'DAN KAYMAKAM SOLAK'A ZİYARET

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Van Teşkilat Başkanı Okan Kara, Başkale Kaymakamı Asım Solak'ı makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Evren Doğruer

Kurulduğu günden bu yana birçok ihtiyaç sahibi aileye yardım eli uzatarak sorunlarının çözümüne katkı sunan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği çalışmalarına devam ediyor.

“Kız çocuklarını istihdama kazandıracağız”

Başkale Kaymakamı Asım Solak’ı makamında ziyaret ederek yapılan çalışalar hakkında bilgi verdiğini söyleyen Van Teşkilat Başkanı Okan Kara, “Kaymakamımıza Başkale ve diğer ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında brifing verdim. Başkale, Çaldıran ve Muradiye ilçelerimizde ihtiyaç sahibi ailelerimize bin 500 koli gıda yardımında bulunduğumuzu ifade ettim. Başkaleli olduğum içinde elimden gelenin fazlasını yapmak istediğimi aktardım. Kaymakamımız işbirliği yaparak güzel projelere imza atabileceğimizi ifade etti. Kaymakamımız ilk etapta dikiş nakış sertifikası alan kızların olduğunu söyleyerek, kız çocuklarının iyi yerlere gelmesini istedi. Bizde TÜMKİAD olarak tüm masrafları karşılayıp kız çocuklarımızı istihdama kazandıracak proje hazırlayacağımızı söyledim. Kız çocuklarımız iş elbiseleri dikecek. Kaymakamımız bu projemizi çok beğendi. İnşallah neticeye kavuşur” diye konuştu.

Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan’ı da ziyaret ettiğini söyleyen Kara, Gelincik Sınır Kapısı’nın açılması için birkaç gün sonra İran’a giderek temaslarda bulunacaklarını belirtti.

Bakmadan Geçme