• Haberler
  • Güncel
  • Türk Eğitim Sen Van Şubesi, Vali Balcı'yı ziyaret etti

Türk Eğitim Sen Van Şubesi, Vali Balcı'yı ziyaret etti

Van Valisi Ozan Balcı, Türk Eğitim Sen Van Şube Başkanı Selçuk Yürektürk ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyaret sırasında, Şube Başkanı Yürektürk, Vali Balcı'ya eğitime verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.

Vali Balcı, eğitim alanına büyük önem verdiğini vurgulayarak, Van'da eğitimin daha iyi bir seviyeye ulaşması için tüm paydaşların uyum içerisinde çalıştığını belirterek, "Eğitim, geleceğimizi inşa ettiğimiz en önemli alanlardan biridir. Bu nedenle, Van'da eğitimin kalitesini yükseltmek için tüm kurumlarımız, eğitimcilerimiz, basınımız, sivil toplum kuruluşlarımız, ailelerimiz ve öğrencilerimizle birlikte çalışıyoruz” dedi.

Türk Eğitim Sen Van Şubesi, Vali Balcı'yı ziyaret etti

Ziyaret sırasında, eğitimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri de ele alındı. Şube Başkanı Yürektürk, eğitimde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında Vali Balcı'ya bilgi verdi. Vali Balcı da, eğitimde yaşanan sorunları gidermek için gerekli çalışmaları yapacaklarını ve eğitimcilerin sorunlarına duyarlı davranacaklarını belirtti.

Türk Eğitim Sen Van Şube Başkanı Selçuk Yürektürk, Vali Balcı'nın eğitime verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vali Balcı'nın eğitime verdiği önem ve destek bizleri memnun ediyor. Eğitimde birlikte hareket ederek, daha iyi bir gelecek inşa edeceğimize inanıyoruz." dedi.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. Vali Balcı, Türk Eğitim Sen Van Şubesine çalışmalarında başarılar diledi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme