Türk-İş Başkanı Atalay CHP'lilere seslendi

Türk-İş Genel Başkan'ı Ergün Atalay, ziyaretlerine gelen CHP'li heyete 'Herkes elini taşın altına koymalı. Burada siyaset yapacak zaman yok. Bu siyasetten kimseye fayda gelmez' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile Konya Milletvekili Abdüllatif Şener Türk-İş'i ziyaret ederek Genel Başkan Ergün Atalay ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
 
Sözde ekonomi gündemini değerlendirmek için Türk-İş'e giden CHP'li heyet, Türkiye'ye yönelik ekonomik saldırıları görmezden gelerek Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetini hedef aldı.
 
Parti propagandası yapan CHP'li heyete seslenen Atalay ise, ''Burada siyaset yapacak zaman yok. Herkes taşın altına elini koymalı.'' dedi.
 
''Bu siyasetten kimseye fayda gelmez''
Trump'ın Türkiye'ye karşı düşmanca tavrına da değinen Atalay, ''Türkiye'ye bir daha IMF'ye yüzünü dönmemeli dedi. Atalay konuşmasında, ''Ortak bir akılla hareket etmeliyiz. Herkes elini taşın altına koymalı. Burada siyaset yapacak zaman yok. Bu siyasetten kimseye fayda gelmez. Çözersek hepimiz rahat ederiz." dedi. ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: Star Gazetesi

 

 

Bakmadan Geçme