Türkerler Holding'den GAZETEMİZE ZİYARET

Türkerler Holding Kurumsal İletişim Müdiresi Funda Özyurt Argun beraberinde VEDAŞ Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Çimen Koç ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Kısacık ile gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

 Rıdvan Can

Ana sponsoru oldukları Van'da düzenlenecek olan  'Uluslararası Yenilenebilir Enerji Kongresi' hazırlıklarını yerinde görmek üzere Van'a gelen Türkerler Holding Kurumsal İletişim Müdiresi Funda Özyurt Argun, VEDAŞ Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler sorumlusu Çimen Koç ve Ercan Kısacık ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

10-11 Mayıs tarihlerinde Van'da yapılacak kongre hakkında düşüncelerini aktaran Argun, Ana sponsoru oldukları 'Uluslararası Yenilenebilir Enerji Kongresi' çalınmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Türkerler Holding adına Van'a ilk defa geldiğini belirten, Argun, Van'ı çok güzel bulduğunu sonraki süreçlerde ise Van'a sık sık geleceğini ve bu anlamda Van basınını ziyaret ettiğini belirterek, gazetemize çalışmalarında başarılar diledi. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İkram Kali'de ziyarette Vansesi'nin kuruluşu ve 80 yıllık geçmişi ile ilgili bilgiler aktararak, Türkerler Holding Kurumsal İletişim Müdiresi Funda Özyurt Argun ve beraberindeki Çimen Koç ve Ercan Kısacık'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme