TÜRKİYE İŞ BANKASI ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU

Türkiye İş Bankası Van Şubesince düzenlenen 'Çiftçi Buluşmaları' programında, 'Tarım Bankacılığı' konusunda katılımcılara bilgi verildi. İş Bankası Ticari Bankacılık Pazarlama Bölümü Tarım Bankacılığı Uzmanı Metin Yüksel Bölüm, Türkiye İş Bankasının hızlı ve çözüme dayalı bir çalışma anlayışıyla Vanlı çiftçilerin yanında olduğunu söyledi.

Burhan Ergin

Türkiye İş Bankası Van Şubesi tarafından düzenlenen çiftçi buluşmaları toplantısı yoğun ilgi gördü. Bir otelde yapılan toplantıya Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü adına İlker Mehmet Sağlam, Metin Yüksel Bölüm, Türkiye İş Bankası Bölge Müdürleri Celal Gökhan Temiz, Onur Zorlu, Türkiye İŞ Bankası Van Şube Müdürü Verda Kadıoğlu, Van Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Görentaş, Küçük Sanayi Sitesi Şube Müdürü Ender Baykara, İpekyolu Sanayi Sitesi Müdürü Bora Bilgili, Van Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Aydın Banzan ve çok sayıda çiftçi katıldı.

İş Bankası Ticari Bankacılık Pazarlama Bölümü Tarım Bankacılığı Uzmanı Metin Yüksel Bölüm, çiftçilere "İş Bankası Tarım Bankacılığı" uygulaması konusunda bir sunum yaptı. Kendi uzmanlık alanları çerçevesinde üreticilerinin ihtiyaçlarını tespit ederek Van’da tarım sektörüne hizmet vermeyi hedeflediklerini ifade eden Bölüm, banka olarak geniş ürün yelpazelerinden tüm tarım sektörünün yararlanmasını amaçladıklarını kaydetti.

“Çiftçilerimize uygun imkanlarla destek veriyoruz”

Türkiye İş Bankasının hızlı ve çözüme dayalı bir çalışma anlayışıyla Vanlı çiftçilerin yanında olduğunu kaydeden Bölüm, “Tarım hem ülkemiz hem de dünya için çok önemlidir. Bir ülke ancak tarımla kalkınabilir. O yüzden tarım bir ülkenin olmazsa olmazıdır. Tarımda üretimin sürdürülebilir bir şekilde artması gerekiyor. Bu yüzden banka olarak tarımın gelişmesi için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz. Çiftçilerimize uygun imkanlarla destek veriyoruz. Bu zamana kadar hiçbir çiftçimizi mağdur etmedik. Ülkemizde çitçiye verilen desteklerde Türkiye İş Bankası en iyiler arasındadır. Devlet bankalarının bile veremediği imkanları bizler çiftçilerimize sunuyoruz. İş Bankası olarak Tarım Bankacılığını 2012 yılında kurduk. Maalesef çiftçilerimiz yeteri kadar bankamızın tarımın içinde olduğunu bilmiyor. Biz bundan sonra çiftçilerimizle bir araya gelerek daha çok kendimizi anlatacağız. Banka olarak Vanlı çiftçilerimizin her zaman yanındayız. Çiftçilerimizin taleplerini en kısa sürede değerlendirerek çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

“Uygun imkanlarla kredi veren en iyi banka İş Bankasıdır”

Çiftçilere uygun imkanlarla kredi verdiklerini belirten Bölüm, “Özel bankalar arasında uygun imkanlarla kredi veren en iyi banka İş Bankasıdır. Kuruluşumuzun temel amacı üretim yapan herkese katkıda bulunabilmektir. Özellikle de Van gibi bir yerde tarım hayatın can damarıdır. Bu anlamda yetkili arkadaşlarımız ülkemizin dört bir yanını gezerek tarım bankacılığını anlatmaya çalışıyorlar. Ayrıca İmece kart, masrafsız bir karttır. Mevduat hesabına bağlı bir karttır. Anlaşmalı olan birliklerde sizlere oldukça kolaylıklar sağlıyor. Tarsim sigortasında da İmece kart’a sigorta yaptırabiliyorsunuz. İş bankası, tarım kredileri konusunda Ziraat Bankasın da ne kadar kredi desteği varsa, Türkiye İş Bankasında o kadar kredi olanakları çiftçilere sağlıyor” ifadelerini kullandı. 

Toplantı çiftçilerden yönelttiği soruların cevaplandırılmasıyla son buldu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme