Türkmenoğlu'ndan gazetemize tebrik mesajı

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Vansesi Gazetesi'nin 87. yıla ulaşmasıyla ilgili yayımladığı tebrik mesajında, 'İlimizin duayen ve köklü gazetesi Vansesi Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü kutlarım' dedi.

Milletvekili Türkmenoğlu, yerel basının önemli temsilcisi Vansesi Gazetesi'nin 87. kuruluş yıldönümü nedeniyle tebrik mesajı yayımlayarak, "İlimizin duayen ve köklü gazetesi Vansesi Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Vansesi Gazetesi, Vanlılar için önemli bir yere sahip. Vansesi Gazetesi 87 yıldır haberleriyle Van'ın nabzını tutarak, kamuoyunun sesi olmuştur.
Mesajında Vansesi Gazetesi'nin Van için önemli bir köşe taşı olduğunu vurgulayan Türkmenoğlu, gazetenin 87 yıllık yayın hayatı boyunca Van'ın gelişimi ve değişimi için önemli rol oynadığını kaydetti. Türkmenoğlu, Vansesi'nin bundan sonraki süreçte de Van halkının sesi olmaya devam edeceğine inandığı ifadelerine yer verdi.
Türkmenoğlu, tebrik mesajında Vansesi Gazetesi'nin 87. kuruluş yıldönümünün Van halkı için önemli bir nimet olduğunu belirterek, gazetenin bundan sonraki süreçte de Van'ın gelişimi ve değişimi için önemli rol üstleneceğini umduğunu söyledi.  
 

Bakmadan Geçme